tirsdag den 11. april 2017

Vinterens største haveprojekt

Allerede i sensommeren, hvor vi endelig var færdige med omlægningen af haven, gik jeg og spekulerede på, hvordan jeg bedst ville kunne holde hele omlægningsprocessen (seks år) levende i min hukommelse.

Jeg har naturligvis bloggen her, men jeg ville gerne have noget "samlet"...som en bog f.eks....Nogenlunde samtidig med de tanker fik jeg en mailreklame for fotobøger.
Aha! Det er da sådan en jeg skal lave!
I oktober måned gik jeg så småt i gang med projektet. Selve programmet til fotobogen er intuitivt nemt at have med at gøre, så det var bare med at komme i gang.

Flere gange undervejs ændrede jeg på  bogens størrelse og trykkets kvalitet - og endte, naturligvis, op med en af de dyreste muligheder! Jeg tænkte, at eftersom det jo var den eneste bog, der blev lavet om min have, så var det pengene værd.

Det tog mange måneder at få udvalgt billeder, skrevet tekster og lavet layout, men jeg hyggede mig med det.
For et par uger siden læste jeg korrektur på bogen og lod den så ligge et par uger, hvor jeg atter læste korrektur...og SÅ sendte jeg den afsted i sidste uge.

Igår ankom den med posten - og jeg er meget tilfreds med den.
Som det kan ses på billederne, er det højglansbilleder på alle sider. Temmelig luksus, men fedt at se på og røre ved.
Hvis jeg en anden gang laver sådan en fotobog, behøver jeg dog ikke højglans.. :) - men til bogen om min have, finder jeg det yderst passende...hihi :)

20 kommentarer:

 1. Sikke en god ide - og hvor er din bog blevet flot! Den ser jo helt professionel ud. Kan du ikke udgive den som e-bog, så vi kan se den ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg er som sagt også meget tilfreds med den :)

   Slet
  2. Jeg aner ikke, hvordan man udgiver noget som e-bog. Er ikke sikker på det kan lade sig gøre med denne, da den er lavet i CEWE's fotobogsprogram.

   Slet
 2. Super god ide Esther og hvor er den flot din havebog. Og sjovt at se tilbage på udgangspunktet for der er sket en del siden da. I går under rengøringen, kom der lige en overspringshandling i form af kig på billeder af haven før end vi begyndte at lave den om. Der er alligevel sket en del selv om man ikke synes, at man er i mål endnu. Jeg har tænkt mig at gøre billederne "elektroniske" og lave et før og nu indlæg på bloggen :-). God dag til dig, håber at du er blevet helt frisk. Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig sjovt med før og efterbilleder. Jeg elsker at se på havers forvandling - både min egen, men så sandelig også andres. Glæder mig til at læse dit indlæg :)

   Jo tak, Jeg har stadig en slem hoste, men ellers er jeg okay.

   Slet
 3. Sikken en flot bog, jeg kan godt forstå, at du er glad for den. Hvad blev prisen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak....ja...prisen...den var HØJ...men som sagt, så er det den eneste bog, der bliver skrevet om min have, så...de 938,- er det værd.

   Slet
 4. Hej Esther

  Alletiders ide!
  Det ser ud til at være god kvalitet også.

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja kvaliteten er i top. Bogen er lækker at sidde og kigge i.

   Slet
 5. Hej Esther!
  Visst är det roligt, dels att sitta och redigera, och när man sedan får den med posten. Har några från resor och från trädgården, riktigt skoj.
  Den ser fin ut.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er første gang jeg har lavet en fotobog, men det kunne jeg nu godt finde på at gøre igen.

   Slet
 6. Trevlig idé, har faktiskt aldrig hört talas om trädgårdsböcker om den egna trädgården. Jag förstår din förtjusning, vilken häftig grej!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er det jo også "bare" en fotobog, men heldigvis er programmet dertil, så avanceret, at man kan indsætte rigtig meget tekst. Jeg har set andre programmer, hvor man er meget mere "låst".
   Jeg er meget glad for bogen og kigger i den flere gange om dagen :)

   Slet
 7. Hej Esther
  Super god ide og sikke et flot resultat. Det ser superprofessionelt ud og sikke en luksus, at ha sin helt egen havebog ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja den er blevet ganske fin, synes jeg.

   Jeg stornyder at have hele min have-omlægningsproces beskrevet i en bog. Den er nemmere og hurtigere at finde rundt i end bloggen er.

   Slet
 8. Så flott bok du har laget! Det er jo fint å se tilbake på ting en har gjort. Jeg har også laget sånne bøker, men det har vært mer om blomster generelt :)

  SvarSlet
 9. Hold da op, hvor lækkert med sådan en bog! Fantastisk! Det burde alle gøre for dem selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en rigtig god ide, synes jeg. Godt nok har jeg bloggen her til at huske...men det er skønt med et samlet overblik man kan sidde og bladre i.

   Slet