Mere om mig

Det er lykkedes mig at få adgang til alle mine gamle WordPress-indlæg :) De skal nu manuelt flyttes over i Bloggersystemet, i første omgang på Arbejdsbloggen.

Det kommer til at tage sin tid, da der er flere tusinde, men det er okay med mig. Det vigtigste er, at jeg IKKE har mistet dem.

Når jeg en gang har fået overført dem alle, er planen at rykke tilbage på mit domæne Ildkat.dk - men stadig med Blogger som blog-redskab. Jeg er færdig med WP for nu ;)
_______________________________________________________________

50-årig folkeskolelærer.

Motorcyklist (Yamaha XJ600S og Yamaha YBR125) og katteejer.

Bor sammen med Carsten og tre katte; Speedy, Felix og Quintus.

Siden december 2010 har jeg været husejer og i den forbindelse har jeg udviklet mig til noget af en have-entusiast, hvilket bloggen også har båret præg af siden foråret 2011.

Efterhånden kan jeg vist roligt kalde mig selv for en decideret have-NØRD.

Jeg kan fint få flere timer til at gå med at rode i haven, se haveudsendelser, læse havestof på nettet eller i bøger eller snakke have med min gode haveveninde, for ikke at tale om at jeg elsker at komme ud og se andres haver. Ikke at jeg har set så mange endnu, men for hvert år får jeg set flere og flere :o)

Siden jeg blev opereret for grå stær i efteråret 2008, har jeg kastet mig over flere og flere kreative sysler. Først og fremmest korsstingsbroderiet, men også (lidt) strikning, syning, perlebroderi og papirklip har min interesse.

Jeg er helt og aldeles vild med det meste italienske; landet, sproget, maden, historien, kulturen osv. osv.

Indtil nu har jeg besøgt støvlelandet fire gange - og regner da også med at vende tilbage dertil.

2 kommentarer:

 1. Anonym19.52

  Hej med dig. Hvor morsomt at komme ind til så forholdsvis ung pige og finde stellet Grøftekant. Jeg samlede engang på det, men det gik ud. Nu har jeg overladt kopperne til min datter, der nok mente, hun kunne bruge dem. Jeg synes stadigvæk, de er smukke.
  Jeg nyder, at alt i denne tid næsten gror, så man kan høre det. Kan du have en rigtig dejlig sommer.
  Glad hilsen fra Bibi

  SvarSlet
 2. Hej Bibi

  Jeg har fået stellet af min mor for et par år siden, så det er nu ikke et jeg selv har samlet :) Efter jeg er "sprunget ud" som havenørd, er jeg blevet meget glad for stellet, omend jeg ikke bruger det særlig tit, da det jo skal vaskes op i hånden ;)

  Også rigtig god sommer til dig :)

  SvarSlet