mandag den 26. april 2004

YEZ, YEZ, YEZ.......!!

...Klokken 19.42 lød der pludselig en "underlig" lyd fra mit toilet....en rislende lyd......jeg drønede ud og kiggede ned i cisternen (eller hvad det nu hedder)......og sandelig siger jeg Eder....... der løb vand ind i en lind strøm...!!!!

En aldeles pragtfuld lyd.....:o))))...Måtte straks afprøve vandhanen også.......den spruttede og hvæsede....og ud løb det rustrødeste vand jeg længe har set......men det var VAND...(og det blev hurtigt normalfarvet igen......)......et ualmindeligt skønt syn....efter at have måttet undvære vand siden fredag :o)))

Hurra, hurra, så behøver jeg ikke tage ekstra tidligt på job i morgen for at få taget mig et bad og vaske hår.....har nemmerlig vand i bruseren nu *G*

Nu vil jeg så bare håbe at vandforsyningen bliver her......i hvert fald indtil vi er tilkoblet det kommunale vandværk, for det har min udlejer bestilt i dag...uanset hvad grunden til vores vandstop end har været.

Er ret spændt på om "deres" vand smager lige så godt som "vores".......tror jeg vil tappe et par liter af "vores vand"....til særlige lejligheder...:o)

Nå...har sandelig ikke tid til at sidde her mere....skal i BAD *vilde jubelscener herude på landet* *G*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar