mandag den 5. april 2004

Rejsefeber?

Så er det snart ved at være sengetid, og ih hvor jeg trænger til at sove, jeg er t-r-æ-t!

 Har stadig ikke fået pakket det hele, det er bare typisk mig - resten bliver ordnet i morgen tidlig. Skal op allersenest kl. 6....!! UF!

 Har dog, for alle eventualiteters skyld lavet en liste med det, der mangler at blive gjort, inden jeg kan sætte mig ind i taxien - det kunne lige passe, jeg susede forvirret rundt og manglede halvdelen, i det øjeblik taxien kom!!

 Selvfølgelig glæder jeg mig fordi jeg skal se kæresten igen, men sandelig også fordi det er første gang jeg skal til "Byernes by".

 Derudover er det faktisk første gang siden 93 at jeg skal rejse til udlandet uden elever!! (Regner ikke Sverige for udlandet *S*) 

Jeg har været både i Dublin (2x) og Berlin (3x) siden 99, men det var jo anderledes stressende, da jeg havde ansvaret for en klasse - godt nok sammen med en kollega, men alligevel, man slapper aldrig 100% af, og kan heller ikke være sikker på at få sin nattesøvn, da sådanne unge mennesker jo har en tendens til at ville "feste" (=læs larme), når de er på studietur..!....og så må man jo stå op og gå ind og for 117. gang fortælle dem, "at der altså også bor andre på vandrehjemmet, og de vil da vel ikke foretrække at sove på gaden resten af tiden, fordi for meget larm på et vandrehjem= udsmidning" - det plejer at virke "støjdæmpende", at fyre sådan en svada af *GG*

Så, selvom jeg skulle gabe kæberne af led i morgen, pga. den tidlige start, så gør det ikke så meget - jeg ved jo jeg nok skal få min nattesøvn i morgen aften ....ehm....nå ja... jeg ved, jeg får søvn på et eller andet tidspunkt ;-)

 Kan I nu hygge derude - Godnat :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar