torsdag den 14. oktober 2004

300 km mere til km-regnskabet :o)

Skal da love for jeg nåede at komme rundt på mc'en her i efterårsferien - har også fået besøgt hele familien på den måde - dejligt!

På 4 dage er jeg nået over både Storebælt, Spodsbjerg/Tårs og så 2x Øresundsbroen i dag. Det var ellers ikke lige min kop te - den første tur henover Øresundsbroen, 8 m/s og vind fra øst.

Der blev revet og rusket godt i mig, i sær var det sidste stykke inden betalingsanlægget temmelig slemt, men sjovt nok var det som om det var nemmere at køre med 100-110 km/t end ved 70-80 km/t i så kraftig næsten-100%-sidevind. Det er der jo nok en eller andet "geo-fysisk" forklaring på??!

Motorvejen fra Malmö til kort før Eslöv var heller ikke særlig behagelig. Til gengæld var det sidste stykke aldeles skønt at køre på. Der var ovenikøbet blevet lagt ny asfalt (Gad vide om de vidste jeg ville kigge forbi? *G*).

 

Der skulle lige tankes efter at være kørt af motorvejen.

 Hjemturen gik til gengæld som en leg - i hvert fald indtil Avedøre Holme. Da vindretningen stadig var den samme, (Styrken dog steget til 11 m/s) betød det at jeg havde næsten 100%-rygvind på hjemturen over broen. Da kunne jeg godt have ønsket broen havde været 20 km længere *G* Samtidig med jeg kørte op på broen brød solen frem, så der var en formidabel smuk udsigt.

Ærgerligt der ikke er lavet en "udkigs-rasteplads" midt på broen, for jeg ville gerne have taget et par fotos. Omkring Avedøre Holme ramlede jeg dog ind i "fri-fra-arbejde-lad-mig-se-at-komme-hjem-køen" på motorvejen...!

Ikke at jeg fatter bilisterne gider ligge og snegle sig afsted med 10-15 km/t hver evig eneste dag!! Jeg opgav i hvert fald hurtigt og tog hovedvejen resten af vejen hjem. Der var næsten ingen trafik og desuden er det noget mere sikkert at opholde sig dér end på en overfyldt motorvej, når man er mc-ist. (Det er ikke 14 dage siden en mc-ist blev mast ihjel - af en uopmærksom bagfrakommende bilist, der ikke lige havde bemærket, der var kø. Doh!)

I morgen har de så lovet regn, så tror "dyret" får lov at blive holdende i garagen. Desuden trænger mit hjem til en gevaldig oprydning (Har jo ikke lavet ret meget andet end at køre mc de sidste 9 dage *G*), så det er vist meget passende med at bruge den sidste feriedag på oprydning...Kan I høre min vilde jubel?? Not.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar