tirsdag den 12. oktober 2004

Den første "langtur"

...den var i hvert fald noget længere end beregnet :o)

Jeg tog afsted i går formiddag med kurs mod Fyn. Vejret var perfekt; næsten vindstille og strålende klar oktobersol. Perfekt motorcykelvejr. Havde været en smule spændt på at krydse Storebæltsbroen på mc, men det gik gnidningsfrit, slet ingen problemer dér.

 Intet kan beskrive den følelse at drøne afsted på sådan et "dyr", der bare kører derudaf.

Skulle jeg have været i tvivl om mit yndlingsmotto kunne holde hele vejen, blev al tvivl fejet bort med vindmodstanden :o) Det holder 100%!!

"4 wheels move your body - 2 wheels move your soul".

 Der er slet ingen tvivl: JEG ER BARE LYKKELIG!!

 Ankom hos min faster lidt over middag. Hun gjorde temmelig store øjne ved synet af "dyret", men hvor var det dejligt, at hun blev rigtig glad på mine vegne. Hun syntes, det var dejligt for mig endelig at have fået det kørekort + mc, når jeg nu havde fablet om det i flere år :o)

Resten af dagen blev tilbragt med god mad og drikke samt en masse snak om - kan det undre - motorcykler :o)

 I dag skulle jeg så hjem igen. Godt nok blæste der en "frisk vind", men så slemt var det nu heller ikke, syntes jeg, så jeg satte kursen mod Nyborg.... ...blot for at konstatere at "Broen er lukket for lette køretøjer"....

Så kan jeg lære det ka' jeg, fremover at tjekke på tekst-tv, før jeg kører *G* Nå, men fik ringet til min søster, der via tidligere nævnte tekst-tv kunne oplyse mig om afgangstider for Spodsbjerg/Tårs. Jeg vendte så om og kørte atter mod Svendborg, fortsatte over Tåsingebroen og videre mod Spodsbjerg. Der var jeg lidt i tre og fik billet til afgangen 15.15.

 Sejlturen var "lidt for sjov" - jeg er ikke særlig søstærk, så måtte opholde mig halvt stående udenfor under hele sejladsen. Hvis jeg forsøgte at sætte mig ned, fik jeg lynhurtigt kvalme...

 

Lolland i sigte. 
Åndede lettet op da de 45 minutter var gået og jeg atter havde fast grund under hjulene. Så gik det ellers i pænt tempo henover Lolland. Vinden var ikke ligefrem løjet af, så der blev holdt godt fast i styret! 

Lige før Maribo drejede jeg så ud på motorvejen og med 90-110 km/t i stærk blæst, bruger man en del kræfter på at holde fast i styret og sørge for at maskinen ikke "slår flik-flak" (I hvert fald når man er nybegynder)....så da jeg nåede min frakørsel var det en ren lise, at kunne sætte farten ned, så vinden ikke mere var så kraftig. Jeg drejede indad min indkørsel lidt over 18 og var glad for at være nået hjem uden uheld.

 Nu sidder jeg så her og er godt smadret i nakke, fingre og arme, meget træt i hovedet, men i særdeleshed glad og tilfreds med dagens indsats...og lur mig om ikke jeg skal trille en lille tur igen i morgen, hvis det ellers holder tørvejr :o)

 Kort sagt; Jeg ELSKER den motorcykel!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar