søndag den 10. oktober 2004

Hvad en hilsen kan udrette :o)

Dagen begyndte bare rigtig elendigt, for nu at sige det mildt. For det første turde jeg ikke køre mere end 40 km/t pga. ekstremt dårligt udsyn pga en tæt, tæt tåge.

Derudover duggede mit visir fuldstændig til i løbet af 10 sekunder... ...og så var der dælme begyndende kødannelse på landevejen igen, da jeg nåede Solrød (kl. var kun godt 7!!)

Dog var trafikken stadig glidende med 40-50 km/t, så det var da til at overleve, men...! Ad uransalige årsager stoppede køen helt op, når den nærmede sig et lyskryds, der skiftede til grønt. Totalt ulogisk! Gætter på at årsagen var en bilist, der var faldet i søvn og derfor ikke var klar til at køre, når der blev grønt, men først skulle have fumlet bilen i 1. gear....!

 Mens jeg nu sad og blev mere og mere irriteret over de fumlende bilister, blev jeg overhalet af en motorcyklist.

Da han havde overhalet mig og inden han trak ind i højre vognbane igen, løftede han højre ben ud i en 45-50 graders vinkel - som hilsen til mig.

Jeg fik fluks smidt min venstre arm ud som gen-hilsen....og så var jeg med et blevet i superhumør :o) Tænk at en bette hilsen kan gøre en så stor forskel :o)

 Tak du ukendte motorcyklist for at ændre mit humør til det meget bedre :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar