lørdag den 11. juni 2011

Det lyserøde bed tager form

Som læsere af denne blog udmærket ved, så er lyserød ikke den farve blomster jeg holder mest af - og da slet ikke, når min have på et tidspunkt næsten kun havde lyserøde farver - men det har jo ikke afholdt mig fra at laveplanlægge et lyserødt bed; om ikke andet kan jeg da få samlet farven eet sted i haven ;o)

Som nævnt i sidste indlæg, så har jeg fået flyttet en hel del planter i dag - og det betyder også, at det lyserøde bed nu begynder at tage form - og jeg synes faktisk det ser pænere ud end jeg havde regnet med - jeg mener; det er jo trods alt lyserødt...!

 Planter, jeg har flyttet dertil i dag:

  Mine tre lyserøde geranier

En cerisefarvet nellike

Alunrod
Den lyserøde akeleje

Min lyserøde lupin skal selvfølgelig også over i bedet at stå, men jeg venter lige til jeg har høstet frø af den.
 

Som det ses mangler jeg stadig træning i at "skrue" planter ned - men det skal nok komme.

Bedet skal jo først være færdigt om fem år...så...jeg når det nok ;o)

De gladiolus, der er ved at komme op, skal forøvrigt slet ikke stå i dette bed - men et eller andet sted skulle jeg jo sætte dem...så... :o)

Regner med at indkøbe lyserøde tulipaner (Ja, du læste rigtigt!) til efteråret; alle mine bede skal jo gerne blomstre fra tidligt forår til efterår og det kræver jo også løgplanter.

 Der er faktisk også nogle blå/lilla planter i bedet - katteurten til højre ved buksbommen - det er muligt jeg flytter den på et tidspunkt, men indtil nu står den nu ganske godt der - og farven passer til det lyserøde, så det går nok :o)

 Jo, indtil videre er jeg nu ganske tilfreds med mit lyserøde bed. P.S. Jeg har naturligvis vandet grundigt efter planteflytningen - men det er da noget nær genialt, at det nu er begyndt at regne :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar