lørdag den 15. december 2012

Er sgu nok ved at være for gammel...

Der var en gang hvor jeg bare kastede mig frygtløs over "ny teknik/teknologi" men jeg må desværre indrømme, at de tider vist er ved at være forbi. I særdeleshed når det kommer til de "sociale medier". 

Det går lidt bedre med ny hardware. Jeg har da en smartphone (og jeg ELSKER den!!) og har også lige lært mig selv at bruge Ipad (stillet til rådighed på jobbet frem til jul) - og det tog faktisk kun 1 times tid, fordi jeg er vant til smartphone.

Så langt så godt.... ...men filmen knækker altså, hvis vi skal snakke om andet end at blogge* og Facebook.

 Jeg har godt nok installeret Twitter på mobilen - men helt ærligt, så kan jeg ikke rigtig se hvordan jeg skal bruge den?! Så derfor åbner jeg den cirka en gang hvert kvartal....konstaterer jeg har 0 tweets....og lukker den igen.

Ved godt jeg skal skrive noget, for at få tweets...men...jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg skal gøre det eller hvad jeg skal skrive for at gøre det "rigtigt", så jeg lukker bare for programmet igen!

 Har prøvet at læse lidt "live tweets" på bl.a. Ekstrabladet - for at se om jeg kunne gennemskue systemet, men - alle de "krummeluretegn" i teksten generede bare min læsning, så jeg opgav det hurtigt igen.

Det samme gør sig gældende med Instagram, Dropbox, Pinterest etc....

Jeg har hørt navnene...og kan regne ud at Instagram har noget med billeder at gøre....men hvorfor man ikke bare kan uploade billeder til sin profil med den tilhørende FB-feature, men absolut skal bruge Instagram er mig en gåde?! Facebooks feature fungerer da ganske udmærket.

 Dropbox er noget med en online-harddisk (Som vistnok er så lille, at det kan være lige meget) og Pinterest..... ved jeg ikke rigtig hvad er. Kan bare se mange bruger det.

 Et eller andet sted kan jeg jo bare være ligeglad med ikke at kunne bruge finde ud af de nævnte sociale medier, for eftersom jeg ikke rigtig ved hvad jeg går glip af, kan jeg jo ikke savne det, vel? Men - det irriterer mig altså - fordi min manglende interesse for at sætte mig ind i nye "sociale medier" med al tydelighed fortæller mig, at jeg ikke er ung mere...og det er jo aldrig rart at få den ene påmindelse efter den anden om at man er ved at "blive ældre".

Det kan så også irritere mig, at det irriterer mig, for strengt taget har jeg jo ikke brug for flere steder at "offentliggøre min gøren og laden" end Facebook (og ildkat.dk). Men, det irriterer mig altså også, at mine jævnaldrende rask væk benytter sig af både det ene og det andet....jeg føler mig sgu lidt dum....hvilket igen irriterer mig grænseløst, fordi en af grundene til min uvidenhed jo nok skyldes, at jeg ikke gider sætte tid af til at sætte mig ind i nye ting, der vel strengt taget ikke forbedrer min livskvalitet, men måske tværtimod forværrer den?! . Er jeg virkelig den eneste, der har det sådan? .
 P.S. Det er jo ikke fordi jeg ikke kan sætte mig ind i nye ting....Det er da f.eks. lidt imponerende, hvor mange bøger, tidsskrifter, websider jeg har brugt tid på at pløje mig igennem de sidste to år - og derved har fået opbygget en efterhånden ret stor viden om ret mange underemner indenfor emnet "havebrug", bare fordi jeg blev haveejer i december 2010 :o)

  *Jaja, ved godt mit bloglayout er tudsegammelt (Stadig WordPress version 2.5.1, tør ikke skifte til en nyere, da folk brokkede sig helt vildt dengang 2.5.2 kom frem, fordi kontrolpanelet ændrede sig helt og aldeles.) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar