søndag den 14. juni 2015

En ny hobby...til de lange vinteraftener...

...altså lige bortset fra jeg begyndte på det i går...!

Men, når lænden stadig ikke er helt okay, er det jo dumt at gå i haven, så i stedet har jeg kastet mig over at lege med mosaik.

Det er noget jeg har haft lyst til i flere år, men bare aldrig fået gjort noget ved. I vinters indkøbte jeg så alle materialer: filler, "saks", lim og mosaiksten...og så fik jeg ikke gjort mere ved det.

Det har jeg så nu. Fik fat i et meget grimt, gulligt glasfad i går på loppemarked, til en femmer. Det har nu undergået noget af en forandring:


Når det er helt hærdet, håber jeg kæresten kan få monteret noget ,så det kan hænges op - og så skal det ud og hænge på plankeværket i haven....i det blå bed, naturligvis :)

8 kommentarer:

 1. Smart at bruge et grimt fad på denne måde

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var netop det jeg tænkte, da jeg så det...så fremover kigger jeg efter grimme, men billige fade. :)

   Slet
 2. Så flott det ble! Kjekt å ha noe å drive med om vinteren også. Da prøver jeg å strikke litt når armene tillater det. Fortsatt god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg er også godt tilfreds med det. Det der med strikning, det prøver jeg også på, men jeg er ikke god til det.

   Slet
 3. Man kan gøre mange ting meget mere skønne med mosaik .o)) det ser sørme godt ud. Apropos de lange vinter aftener, var det så ikke sådan en vi havde i går :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha...tja med det vejr sommeren har budt på indtil videre, så føles det jo nogle gange som grøn vinter, synes jeg.
   Manden var jo ude af huset,så jeg benyttede lejligheden til at indtage spisebordet med mosaiksten :)

   Slet
 4. Hej Esther.Det var et dejligt tidsfordriv.Det ser bare rigtig godt ud.Har også selv prøvet at lave det med mine børn i klubben.Jeg er bla. uddannet klubpædagog.Så er vant til mane kreative sysler.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette

   Ja, det var slet ikke så tosset et tidsfordriv. Jeg har også limet sten på en urtepotte, men mangler stadig at putte "filler" på, så billede må vente lidt. Det er helt andre farver; brune, røde, orange, gule og sorte. Det ser heller ikke tosset ud, synes jeg.

   Slet