søndag den 27. december 2015

Træt med træt på

Jeg er træt som jeg ved ikke hvad, men fra nu af har jeg FRI...som i helt fri.

Derfor er jeg også på vej i seng lige om lidt, selvom klokken kun er lidt over 21 og derfor bliver mit indlæg lidt telegramagtigt.

23. december - Juleaften med kærestens børn. Hyggeligt. Gode gaver. Jeg lavede al maden.

24. december - Juleaften med min familie. Hyggeligt. Gode gaver. (se billedet nedenfor) Min søster lavede maden.


25. december - Forberedelse til julefrokost d. 26, herunder indkøb og rengøring.

26. december - Julefrokost - jeg lavede al maden. Meget hyggeligt. Kom i seng kl. 1.

27. december - Juletræet plyndret. Påbegyndt sortering af julepynt. Resten pakkes væk i morgen. Julefrokost hos min kusine. Hyggeligt, men jeg er træt. Gav hende en nytårsdekoration, lavet i formiddags. 


I julegave gav kærestens børn os bl.a. nogle fisk og nu er der nogle af dem der har ynglet. Tror det er guldguppyerne. Er spændt på hvor længe ungerne overlever. Har talt tre. Gad vide om der er nogen tilbage i morgen?


Nu vil jeg dog kravle i seng og fortsætte læsningen af Impectas frokatalog - og så kan jeg bestille frø i morgen formiddag, når jeg nyder at have hele dagen FRI...for naturligvis kan jeg ikke lade være med at bestille "et par frøposer"....

"Hej, jeg hedder Esther. Jeg er frø-narkoman."....

6 kommentarer:

 1. Kære Esther - ja det er noget af et program du har været igang med, så jeg kan godt forstå at du er træt. Gdot at du dagen imorgen til at holde fri. Jeg skal heldigvis på arbejde på tirsdag, dejligt med et afbræk, så derefter gælder det nytår. Vi skal nemlig holde nytår for vores venner så vi bliver ialt 9, så julen skal pakkes ned så der kan gøres klar til nytårsfesten.
  Ha en rigtig god fridag :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå, at du er træt, jeg har jo læst med i dit program, du har virkelig været på dupperne hele julen, både før og efter.

  SvarSlet
 3. Hej Esther.Ja!! sikke et juleprogram du har haft.........men godt at du kan slappe af i morgen.Her slapper vi også af uden fjersyn der stod af juleeftermiddag efter Disney.
  Så den har stået på indkøb af et nyt TV i dag..........men kan ikke lige få det til at fungere.
  Flot saks du har fået.Den må jeg hører lidt om når du tager den i brug.
  Sov godt knus Jette

  SvarSlet
 4. Fortstår godt at du er trett, for du har hatt så mye å gjøre både før og etter jul :)

  Du er ikke alene om å være frønarkoman, så da er vi to... ;)

  SvarSlet
 5. Jeg håber, du kommer til kræfter igen oven på det program - dejligt med mange timers hygge og samvær! Godt ferien stadig er lang!

  SvarSlet
 6. Hej Frønakoman :o) Der er ikke noget at sige til du er træt oven på den omgang. Her har jeg været ude i næsten den samme tur. Jeg har bare ladet bloggen passe sig selv.
  Nyd nu din fridag.
  Kh Linda

  SvarSlet