mandag den 2. januar 2017

Så er "Esther-ferien" endelig begyndt

Der er ingen tvivl om, at jeg har set meget frem til dagen i dag.

Faktisk lige siden november har jeg gået og glædet mig til det skulle blive d. 2. januar.

Jeg har som sagt haft juleferie siden d. 20. december kl. 11.15, men som læsere af bloggen nok har bemærket, så har næsten alle dagene været fyldt godt op med gøremål og sociale arrangementer.

Det er slut for nu, for arbejdet kalder igen (kærestens) og jeg kan endelig tage hul på min "Esther-ferie".

Hele otte dages ferie har jeg foran mig, inden mit arbejde kalder igen. Okay, i weekenden bestemmer jeg ikke helt selv, og tirsdag aften kommer ungerne til aftensmad, men ellers står det mig frit for, hvad jeg vil udfylde de næste mange dage med.

Jeg er så småt gået i gang med en af de ting, der ikke har været tid til i det sidste lange stykke tid; nemlig at få læst op på jeres blogs. Jeg har virkelig savnet at følge med i jeres (have)liv.

Ellers har jeg ikke rigtig nogle planer for i dag - og det er helt med vilje.

Nu har kalenderen og diverse huskelister bestemt indholdet af langt de fleste af juleferiens dage, så i dag vil jeg kun gøre det, som jeg lige synes jeg har lyst til. (Udover at få klaret en tøjvask og lidt indkøb.)

Men - nu er jeg jo et "liste-menneske" og derfor har jeg da også lavet en enkelt liste over, ting jeg gerne vil nå i løbet af Esther-ferien.

Nogle af dem er ret praktiske, så som at få repareret nogle ting (symaskinen skal frem), men langt de fleste er ting jeg gerne vil nå at hygge mig med, som f.eks. at få lavet noget nyt mosaik og til forskel fra feriens andre lister, er der på denne ingen tidspunkter anført :)

Nu vil jeg fortsætte med bloglæsningen - og ønske jer alle en dejlig dag.

G O D T   N Y T Å R!



14 kommentarer:

 1. God Estherferie, det lyder rart og som en fantastisk idé.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have... Ja...nu er det ved at være aften på første "Esther-feriedag" og jeg må sige, det har været en dejlig dag. jeg har ikke lavet ret meget - og det er helt som det skal være :)

   Slet
 2. Rigtig god Estherferie til dig! Smiler lidt, fordi du alligevel har lavet en enkelt lille liste.... Det lyder som nogen dejlige dage med ro på - og ren interesseaktivitet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Jamen, jeg ER jo et "liste-menneske".... til min 50 års-fest gav min søster mig en bog om lister...så det er ret kendt i familie og omgangskreds, at jeg laver lister. Haha.

   Slet
 3. Godt nytt år, og ha en deilig ferie!

  SvarSlet
 4. Godt nytår - og god ferie!

  SvarSlet
 5. Hej Esther

  Du må da have en dejlig ferie, godt med en liste uden tid:)

  Godt nytår herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten

   En liste uden tidspunkter er en rigtig dejlig liste :)

   Også godt nytår til dig.

   Slet
 6. Kære Ester, selvfølgelig skal du lave lister..uden dem går det ikke. Man bliver nød til at have noget at holde sig til ellers smutter tiden bare og man kan ikke huske til hvad.
  Man kunne jo risikerer at komme til at side med katten på skødet og glemme tiden med næsen i en af de utallige bøger der står og venter på at blive læst :o))))
  Nyd nu ferien .
  Knus fra Linda :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda.
   Det er jo lige præcis det...jeg glemmer helt sikkert nogle af de ting jeg gerne ville nå at lave i ferien, hvis ikke jeg havde skrevet dem op :)

   Du kan tro jeg nyder ferien :)

   Slet
 7. Skønt med dage man frit kan disponere over.Uanset om man er til lister eller ej er det nok godt at have en plan.Jeg har også nogle fridage,som skal bruges på almindelig oprydning,men jeg bliver nemt afledt og som igår synes jeg fortjener middagssøvn!!
  Nyd dine dage!
  Hilsen fra Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise. jeg stornyder dem, kan du tro. Du må også nyde dine fridage :)

   Slet