lørdag den 14. januar 2017

Øv, øv, øv

Det er bare så typisk!

Begynder på jobbet igen tirsdag. Jeg er flittig både med hensyn til at vaske hænder med sæbe og bruge håndsprit, da samtlige af skolens håndtag formentlig er befængt med diverde bakterier og vira.
Børn (samt en hel del voksne) har en temmelig dårlig håndhygiejne.

Nå, men ikke desto mindre kan jeg allerede onsdag aften mærke, at min hals er "foret med sandpapir". Jeg tager alligevel på job torsdag og har alle otte lektioner.
I løbet af dagen begynder en tiltagende hoste, min stemme knækker og mit almene velbefindende er for nedadgående.

Jeg må sygemelde mig, og ganske rigtigt har jeg det endnu værre fredag morgen.

Det meste af fredagen går med at sove, sove og sove. Hosten bliver rigtig slem og jeg har nogle slemme hosteanfald i løbet af dagen.

Blev også vækket af et kraftigt hosteanfald i morges, så kraftigt at jeg kastede op. Nu var maven heldigvis tom, så der kom ikke noget op, men alligevel.

Ligegyldigt hvor meget jeg sover, så er jeg træt med træt på, så hvis ikke jeg har det væsentligt bedre på mandag, så skal jeg til lægen og have tjekket, at det ikke er fx. lungebetændelse.

Det er rigtig surt. Jeg havde glædet mig til weekenden, hvor der var et par ting jeg ville have lavet. Nu orker jeg ikke.

...og nu vil jeg lægge mig igen. Suk.

Godnat.

14 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring til dig Esther! Vel er det træls, men som lærere er vi udsat for mange 'angreb', og nogen gange er vi bare nødt til at overgive os. Jeg håber, du slipper for lungebetændelse og hurtigt kommer på benene igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg slap for lungebetændelse, tror jeg. Hoster stadig og er en smule snottet, men har været på job siden i fredags.

   Slet
 2. Øv, ja det er surt, rigtig god bedring

  SvarSlet
 3. Håber du snart kommer over det.
  God bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det tog en uges tid...hoster dog stadig.

   Slet
 4. Rigtig god bedring søde Esther, det er altså træls håber du slipper nådigt denne gang selvom det lyder voldsomt.
  Desværre er det nærmest umuligt at slippe uden om bakterierne og mange tror desværre det er nok bare at spritte hænder og undlade at vaske dem. Det er en STOR misforståelse.
  Knus og god bedring.
  Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Linda.
   Jeg foretrækker så absolut at vaske hænderne med sæbe...bruger håndsprit, når jeg ikke lige har andre muligheder...men det er ikke altid nok.
   Tilbage i 2008/9, hvor vi havde svineinfluenza, var jeg klasselærer i en klasse, hvor op til halvdelen var ramt og lå derhjemme med høj, høj feber. Jeg havde 14-15 lektioner i klassen om ugen og var nærmest skrækslagen ved tanken om at blive så syg. Den gang boede jeg jo alene langt ude på landet. Jeg var nærmest hysterisk i min brug af håndvask og sprit...(sprittede 5-6 gange i hver lektion...!)
   ...og jeg blev IKKE syg...men okay, dengang var mit immunforsvar også noget stærkere end det er i dag, hvor jeg stadig har stress i kroppen.

   Slet
 5. Hej Esther

  Aj aj, sikken noget - men godt at vi kan udelukke skolen, så hurtigt går det bare ikke:)
  Derfor er det jo irriterende alligevel, både med visse folks dårlige hygiejne, og at blive syg!

  God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Næ, så hurtigt går det vel næppe...men så kan jeg faktisk ikke se, hvordan pokker jeg så er blevet smittet, eftersom vi jo nærmest bare var os to herhjemme fra d. 29. december.
   Nå, men det er også ligemeget nu...jeg er nogenlunde oven på igen og glæder mig bare til det bliver forår :)

   Slet
 6. Håper at det går bedre med deg, og fortsatt god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja, det går bedre nu.

   Slet