torsdag den 18. januar 2018

Så fik jeg endelig fat på den!

Stor var min glæde, da posten kom forbi idag. Han havde nemlig en dvd med til mig.
Takket være en TV2-bekendt i England har jeg den nu endelig i min Geoff Hamilton-samling.

Der er mange gode have-guruer, men Geoff Hamilton var bare den bedste i mine øjne :)

22 kommentarer:

 1. Så spennende. Dette er et hageprogram jeg aldri har sett. Altfor lite hageprogrammer for folk som faktisk liker hage her i Norge, sikkert litt bedre i Danmark og Sverige, og framfor alt England. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingeborg.

   Han døde jo desværre allerede i 1996. Han var presenter på Gardener's World før Alan Titchmarsh (som Monty Don afløste)

   Du kan søge ham på You Tube :)

   Slet
 2. Herligt at du endelig fik fat i den. God fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt. Glæder mig til at se den.

   Slet
 3. Hej Esther

  Morsomt at du også er så glad for Geoff Hamilton:)
  En guru det ved jeg ikke, mens hans begejstring og glæde ved haven er svært at overgå!

  God fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten

   Haha...ja du har nok ret....men jeg bruger vist ordet "haveguru" om folk der inspirerer mig vældig meget - ligesom jeg kalder mine yndlings-planteskoler/butikker for plantepushere... :)

   Jeg købte BBC's GW 40 års jubilæumsDVD for år tilbage - kendte ikke Geoff dengang, men jeg var fanget fra det øjeblik han begyndte at tale. Så behagelig en stemme og så ivrig og så helt og aldeles god foran et kamera.

   Forøvrigt lidt sjovt, at min bekendte i England, der skaffede den til mig - og som ikke er havemenneske, hun skrev, at hun stadig i dag kunne huske hans stemme.

   Slet
 4. Så heldig du er da! Jeg har en rose som heter Geoff Hamilton, og den er helt nydelig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak 😀
   Rosen er opkaldt efter ham. Jeg burde vel have den i haven...men den er jo lyserød...hihi...så jeg overvejer stadig.
   Skaæ i så fald også finde plads til den...og det er sværere end at holde farven ud 😁

   Slet
 5. Jeg kan ligefrem mærke din begejstring! God fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det var en glimrende dvd. Har fået nogle nye ideer, så mangler jeg bare at finde ud af, om jeg kan skaffe de remedier der skal til - til en billig penge.

   Slet
 6. Härligt med någon som fungerar som idéspruta, det behöver vi nog alla ibland. För mig är det en okänd person. Tyvärr har vi i Sverige inte heller några TV program om trädgård som är värda att titta på. Det blir nästan alltid något i matväg och handlar allt mindre om trädgård. Och så dessa fåniga trädgårdstävlingar..inget som intresserar mig i alla fall.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her i DK mangler vi også gode haveprogrammer. Heldigvis kan man finde mange Gardener's World på youtube. Englænderne laver helt klart det bedste havetv. De har så også mere end 50 års erfaring. GW fyldte 50 år i år. Geoff Hamilton var forøvrigt "presenter" på GW indtil sin død i 1996.
   Ja, det er utroligt med de madprogrammer - der er rigeligt af dem - og det er irriterende de også kommer til at fylde så meget i haveprogrammer.

   Slet
 7. Hej Esther!
  Just nu saknas det trädgårdsprogram på TV, men finns mycket på youtube. Gardeners World är en favorit och ser att det också finns några med Geoff Hamilton. Skall titta på dem.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. God fornøjelse med GW. Det er supergodt tv.
   Ingen tvivl om, at jeg skal indkøbe helt vildt mange have-dvd'er når jeg en gang atter kommer til England.

   Slet
 8. Der er nu noget særligt over de engelske have eksperter og deres tv programmer.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 9. Det gir en deilig følelse å få tak i noe man virkelig ønsker seg.
  Skal google han.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
 10. Der er nu ikke noget så herligt, som når en man elsker, dukker op ved døren! Jeg er sikker på I to får nogle hyggelige timer sammen. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en meget inspirerende dvd - og han havde sådan en god tv-stemme.

   Slet
 11. Hej Esther.
  Jeg ved simpelthen ikke hvordan i alverden, det er lykkedes mig, aldrig at være stødt ind i din blog før!?!?!!!!!! Så tak for din kommentar på min blog:-)Og så har vi så mange fælles blogvenner. Pudsigt jeg ikke har opdaget dig før.
  Sikke en lækker blog du har, der bare oser af haveglæde og entusiasme. Skøøønt:-)
  Det er ret imponerende hvordan du har forvandlet din have.
  Jeg lod mærke til du viste Nina Ewald din bog. Den er jeg simpelthen lige nødt til at høre lidt mere om. Hvad hedder den?
  Og så kan jeg se du har en søster i Aller. Så kan jeg da anbefale dig, at benytte dig af lejligheden til, at køre rundt og se haver herovre engang, når du er her. Det er ikke langt fra fx Fru Friis, som skriver lige her over,hun bor i Strandhuse i Kolding. Helle fra bloggen Blomsterhatten har en fantastisk have i Sjøllund og der er en halv times tid fra din søster til mig. Jeg bor ved Rødding. Midt imellem disse haver kan jeg også anbefale fx Hosta Hans og Helgas have, som ligger i Vamdrup..... Jeg tænker du er lige så tosset som os andre og har den slags lister, med havebesøgs-ønsker.
  Jeg synes også Geoff er skøn. Jeg kan især godt lide, at han brugte meget det forhåndenværende søms princip, så vi andre også har økonomisk mulighed for, at kunne gøre ham kunsten efter.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene - og velkommen til.
   Hihi...tja...min blog gør nok ikke så meget væsen af sig, men dejligt du har fundet den og mange tak for dine søde ord om den :)
   Jeg har tilføjet din blog til min blogroll, så jeg ser når du skriver fremover :) Din blog har jeg heller ikke fulgt før nu :)

   Min bog er en fotobog jeg skrev sidste vinter. Den findes kun i tre eksemplarer; Jeg har to (2 forskellige størrelser) og min mor fik den sidste i fødselsdagsgave sidste år. Den hedder det samme som bloggen :Min lille store have. Faktisk omdøbte jeg bloggen her til det navn, efter knap 14 år som "Ildkattens Scriptorium".

   Mange tak for ideerne til havebesøg :) "Desværre" er der sjældent tid til den slags når vi besøger familien, da det oftest er kortere besøg pga. mangel på kattepasser...men nu TROR jeg nok vi har fundet en, så nu er der håb om vi kan tage på flere ture, meget gerne med havebesøg :)

   Geoff var fantastisk - og den dvd var (også) rigtig god - og naturligvis har han givet mig flere nye ideer. Det bliver lidt spændende at se, hvor mange af de ideer jeg går rundt og finder på her om vinteren, der også bliver til noget :) Oftest er det de fleste.

   Slet