torsdag den 27. december 2018

Som november, så også december...

Goddag. Lang tid siden.

Ikke med min gode vilje, men december viste sig akkurat lige så travl som november.

Heldigvis kunne jeg gå på en velfortjent juleferie allerede onsdag d. 19. kl. 12 - men så var der lige alle juleforberedelserne...
Af julebagningen nåede jeg dog kun at bage jødekager, da jeg pludselig fik lyst til at sy dug, servietter, samt lave pynt til julebordet. Det tog nemlig to dage at få lavet, men jeg er tilfreds med resultatet - så det var tiden værd!


Vi var klar d. 24, hvor Carstens børn kom og holdt jul sammen med os. Min mor og hendes mand skulle også have været med, men måtte desværre melde afbud pga. sygdom.
 
Vi havde en hyggelig juleaften, med god mad, spil, dans om juletræet og "fast arbejde" mht. at holde kattene fra de dinglende julekugler på træet! Især syntes Zinnia og Scipio, at det var en herlig ting!

Nå, men ingen kugler kom til skade. Juletræet er forlængst sat udenfor og står og venter på at blive klippet op til dækkegran - hvis vi da ellers får vinter på et tidspunkt.

Julegaverne var rigtig fine. Bla. fik Carsten og jeg nogle brætspil. Jeg fik en taske, parfume og ikke mindst disse to fine æggebægre - med, ja rigtig gættet, KROKUS som motiv :)
Til sidst et par billeder af kattene :)
 Zinnia ææælsker Quintus - og lægger sig gerne opad ham, når der skal soves.
 I det hele taget er Quintus den af de to gamle, der er mest tilfreds med de "nye". Her ligger han sammen med Scipio.
 Felix har accepteret de nye, men han vil stadig helst have sin "moar" for sig selv. Så har han det bedst.
Om lidt ankommer min søster og familien - på kort "udveksle-julegaver-visit inden de skal videre, så jeg er den, der er smuttet.

Næste indlæg bliver forøvrigt haverelateret...
Kender du det med at man "bare skal bestille to poser frø"....og ender med at bestille mange flere? Ahem...!

4 kommentarer:

 1. Nej det gør jeg heldigvis ikke, jeg har ikke succes med frøsåning. Til gengæld kender jeg det med at gå amok med roser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha...det er jo også i samme stil :)

   Slet
 2. Så fine "juletrær" du har laget! Er det klippet i filt?
  Jeg sitter her med den samme Impecta katalog, og vet ikke om jeg skal bestille frø eller ikke, for til neste år blir det mye omveltinger i hagen her. Fortsatt god jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, de er klippet i filt og limet på papkegler.
   Jeg burde slet ikke bestille så mange frø, er bange for jeg først lige er gået i gang. Haha. Spændende hvad det bliver til i jeres have.
   Godt nytår til jer.

   Slet