lørdag den 3. september 2005

En hyggelig eftermiddag på Stevns

I dagens strålende solskin skulle jeg selvfølgelig ud og trille en tur :o) Jeg kørte ned til mine gode venner på Stevns, hvor eftermiddagen gik med masser af snak (selvfølgelig også om mc'er) samt et besøg hos Customimport.dk, hvor der var masser af mc'er at kigge på.

 Jeg blev godt nok lidt hooked på en af de VFR750'ere, der stod der....meeeen jeg nøjedes med at sætte mig på den - i modsætning til den ene af mine venner, som lige måtte have sig en prøvetur ;o) Dét havde jeg dog ikke råd til - for tænk, hvis jeg nu syntes for meget om maskinen *G* Efter godt 1 ½ times mc-kigning gik turen tilbage til huset - og så på med mcklunset.

 Vi kørte derefter en tur til Rødvig Havn, hvor vi spiste aftensmad: friske rødspættefileter med pommes frites og remoulade. Det var godt nok en noget bedre fisk end de "papfisk" man kan få på en grillbar :o) Så det sted kan kun anbefales, hvis man kommer på de kanter om sommeren. Efter maden tog vi afsked og jeg satte kursen hjemad.

 Eftersom vejrudsigten for i morgen ser ganske fornuftig ud, har jeg temmelig meget på fornemmelsen, at jeg atter skal ud at trille. Ah - det er skønt at være motorcyklist :o)))))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar