søndag den 9. december 2007

5-stjernet restaurant - mindst!

Restauranten har nu været åben i godt og vel 4 uger og den er konstant velbesøgt, fra tidlig morgen, til det bliver mørkt.

I baren er der mejsekugler og æbler ad libitum. Der er ofte flere gæster end barstole. Trængslen er dog intet imod den, der oftest er omkring selve buffeten.
Restaurantens absolutte topscorer blandt mange fine retter, er ubetinget den prisbelønnede Gourmet-Mix™.

Selvom restaurantens kok sørger for at lave adskillige kg ad gangen, går der sjældent ret meget mere end en uge, førend en ny Gourmet-Mix™ må tilberedes og serveres.

Opskrift på denne uges Gourmet-Mix™:

1500 g margarine smeltes i en stor gryde og der tilsættes:

1 kg havregryn
1 kg solsikkekerner
750 g fuglenødder

Det hele hældes op i et Vitawrapdækket lerfad og stilles på køl.



Ved servering kan Gourmet-mix™ v. hj. a. filmen løftes ud af fadet, vendes og sættes på buffeten. Derefter fjernes filmen og maden er serveringsklar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar