lørdag den 23. august 2008

Italiensk marked

Det regnede godt nok allerede fra morgenstunden, men det kunne nu ikke afholde mig fra at tage en tur ind til København. Der var nemlig italiensk marked på Thorvaldsens Plads.

Ikke et stort marked, men det var godt.

 

 Indrømmet, vejret var ikke det bedste til sådan et marked, men der var nu også fordele forbundet med det dårlige vejr; der var ikke de store menneskemasser foran smagsprøverne :o)

 

..og jeg skal lige love for vi fik prøvesmagt. Udover diverse italienske lækkerier til smagsløgene, var der også lidt til øjnene:

 

 Men der var helt klart mest til ganen.

 

 Jeg har slet ikke tal på, hvormange slags italienske specialiteter jeg har smagt i dag, foruden hvidvine og olivenolier.

 

 Især een af specialiterne gjorde et så uudsletteligt indtryk på mine smagsløg, at jeg så mig nødsaget til at hjembringe hele 2 glas af en svampetapenade med trøffel....(ikke på billedet) Den smager himmelsk....

 

 ...for ikke at tale om den der æble/barologele (ikke på billedet)....jeg også blev nødt til at hjemføre....øøøj....

 

 ...eller det der lækre rosmarin/salt-flutes, der også røg i tasken. Ned til svampetapenaden, en delikat citronolivenolie med krydderurter og ikke mindst en ualmindelig lækker Chardonnay :)

 Jo, det der italienske marked kan kun anbefales, hvis ens smagsløg er til det italienske køkken.

Der afholdes marked igen samme sted næste lørdag fra 10-16. ...og så igen næste år i august.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar