lørdag den 9. august 2008

Nyt syn forude!

For læsere af denne blog er det en gammel nyhed , at jeg tilbage i januar fik konstateret fremskreden grå stær på venstre øje.

 I midten af juni var jeg til forundersøgelse hvor det blev besluttet, at jeg skulle opereres på begge øjne, da der også var begyndende grå stær på højre øje.

 Til gengæld kunne jeg ikke få at vide, hvornår jeg ville kunne blive opereret, da der jo er alenlange ventelister til grå stæroperationer. Jeg ville sagtens kunne risikere at skulle vente op til ½ år endnu, selvom jeg er relativ ung og arbejder.

Igennem de sidste par måneder er mit syn blevet markant ringere. Det bliver sværere og sværere at læse korrekt i første omgang. Temmelig upraktisk med det job jeg har!

 Bogstaver flyder sammen, jeg ser dobbelt, overser et eller flere bogstaver eller læser ordet som et andet. Udover at være generelt forstyrrende er det dødhamrende irriterende, i særdeleshed under krydsordløsning.

Et par eksempler på ovenstående: 

Jeg læser ordet som/Rent faktisk står der SMYKKESTEN/SMUKKESERER DRILLE/DILLE IDRÆT/DIÆT VIRKE/VISSEN LIGE/LIGA EVIGHED/UENIGHED SPROG/SPIDS PLANET/PLANTE

Men, nu er der altså lys forude. Jeg fik nemlig brev fra sygehuset idag: I slutningen af august skal jeg til operationsforundersøgelse og i starten af september skal jeg opereres 1. gang.

Det er skisme rart at have fået sat dato på, også jobmæssigt set. Kryds lige fingre for at jeg hverken er forkølet eller har ondt i halsen på operationsdagen*, for så bliver den udskudt!

*Risikoen er rimelig stor, eftersom jeg altid bliver snottet et par gange i løbet af skoleåret. SÅ kryds fingre, kryds fingre, please!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar