onsdag den 26. januar 2011

Min kreareol

Tænk, det er allerede næsten to måneder siden jeg flyttede ind i mit drømmehus!

Tiden er da godt nok fløjet afsted! Omkring d. 22. december havde jeg fået alle ting på plads. Det vil sige, at en hel del ting blot blev gemt af vejen i skabe og skuffer - i særdeleshed i mit kontor/krearum.

Derfor har jeg også sat X i kalenderen i vinterferien, for da skal jeg altså se at få flyttet "rigtigt" ind. Ikke at det ikke ser pænt ud, når man åbner skabene, men tingene kan klart komme til at stå mere praktisk.

Så der skal tømmes skabe og flyttes rundt på indholdet i fem-seks skabe...! Foruden vægreolen - der skal også stilles i orden. Min kreareol har for så vidt set okay ud siden indflytning - men det kunne nu godt blive bedre. Det gik jeg derfor i gang med her i eftermiddags.

 Reolen før oprydningen:


  Lysforholdene i rummet er heller ikke optimale. Loftslampen er rædselsfuld og giver ikke meget lys, så den skal ud, når jeg en gang har fundet en jeg kan lide. Lige så vil jeg have monteret arbejdslys under vægreolen.

 Siden jeg flyttede ind, har jeg købt både garn, stoffer og monteringspuder, så det var på høje tid at få ryddet ordentligt op på reolen.

 Jeg har længe villet have mit garn ud af kasserne - det er sikkert upraktisk, sådan støvmæssigt set - men det er godt nok noget nemmere at få et overblik nu!

 

 Tigeren på væggen bag rokkestolen broderede jeg helt tilbage i 1991 - nok et af de mest besværlige broderier jeg nogensinde har kastet mig over - men det var nu også før jeg begyndte at få bøvl med øjnene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar