mandag den 24. januar 2011

En smart løsning

Jeg havde længe savnet en løsning til at holde styr på indholdet i min fryser.

 I min gamle bolig havde jeg oveni købet en 200L kummefryser at holde styr på - det gik ikke særlig godt, for nu at sige det mildt! Jeg prøvede først med et hæfte - det gik ikke. Så på computeren - det gik heller ikke.

 Så begyndte jeg at skrive direkte på køleskabet, der stod ved siden af fryseren - dét fungerede.... i en times tid..... så viste det sig, at Speedy "viskede" det skrevne ud, når han hoppede ned fra køleskabet...! 

Så jeg droppede at holde styr på fryserindholdet. Nu har jeg blot et fryseskab med 3 skuffer, så nu er det rimelig nemt at overskue indholdet. Ikke desto mindre ville jeg altså gerne skrive op, for ikke at komme til at glemme noget. Derfor var en af mine første tanker, da jeg købte huset, at få sat en tavle op. Kridt løber jeg jo aldrig tør for i min branche :o)

 Men da jeg så flyttede ind, syntes jeg alligevel ikke rigtig det passede med en tavle - det ville ikke se godt ud, der hvor jeg havde tænkt den skulle være...så jeg havde lidt opgivet tanken. Men - så var det jeg fandt løsningen i går, da jeg kiggede i reklamen fra SuperBrugsen! En tavlefolie, der kan sidde på en dør og sagtens pille ned igen...! Og så til en flad halvtredser!

 Jeg har kun brugt ca. halvdelen af rullen - ingen grund til at lade tavlen fylde hele døren. Har forøvrigt også en ide om, at sætte den anden del bag på døren til mit krearum - så kan nevøen tegne der, hvis han har lyst til det :o) Tippet er hermed givet videre.

  Billede lånt fra SuperBrugsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar