onsdag den 2. november 2011

Bedring at spore... hos Speedy

Speedy er da heldigvis i bedring nu :o) Siden jeg begyndte at give ham ZooLac, har han kun brækket sig en enkelt gang og det var kort tid efter den første "portion". I morges var han oveni købet sulten og spiste af sin nye mad (diætmad).

Da jeg kom hjem fra job, fandt jeg ingen bræk-klatter og han virkede meget mere som sig selv - til min store lettelse. Alle tre katte er forøvrigt på diætkost nu, for at holde Speedy fra killingernes (de der killinger, der vist nærmere er ungkatte nu!) mad og vice versa er kropumuligt, medmindre jeg spærrer Felix og Quintus inde på badeværelset - og det nægter jeg at gøre. Jeg bliver ved med at give ham ZooLac til det er brugt op og det samme med diætkosten. Skal ikke risikere "tilbagefald" lige med det samme.

Så - det lader altså til, at alt er vel hos mine katte. Det samme kan man så ikke sige om mig. Har rendt til læge et par gange de sidste par uger, fået taget en masse test og i dag fik jeg så svaret - et svar jeg nok havde haft lidt på fornemmelsen...mine symptomer taget i betragtning. Der var ikke noget galt med mine "tal" - de var faktisk overmåde fine, så rent test-mæssigt fejler jeg altså ingenting. Til gengæld har jeg stress!

 Min læge foreslog mig at blive sygemeldt...og hvad røg ud af munden på mig:
Det har jeg da ikke tid til....
Lægen nøjedes med at kigge på mig, med et meget sigende blik... og sagde så, at jeg også kunne udfylde en mulighedserklæring i samarbejde med min arbejdsgiver, hvis jeg nu ikke havde lyst til at være sygemeldt...!

 Har kort orienteret min leder, som jeg så skal snakke mere med i morgen. Jeg tror stadig ikke det er sevet helt ind, at jeg altså har fået stress af mit job - jeg som elsker at undervise og er så glad for at have det privilegium at tilbringe så meget tid sammen med unge mennesker hver dag - jeg fatter det altså ikke!

 Eneste "trøst" er da vist, at stressen kan forklare de anfald af nældefeber jeg har haft adskillige gange de sidste par måneder...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar