tirsdag den 14. februar 2012

130 arkivkasser gør det nok ikke...

 ...men de vil i hvert fald være en god start!
Hvad snakker du om?
Forklaring: En af de ting min coach/psykolog og jeg bl.a. taler om, er at jeg skal (gen)lære at holde FRI fra skolearbejde, når jeg har ferie, i særdeleshed i sommerferien.

 Det har jeg nemlig slet ikke været god nok til de sidste 4-5 år. I stedet har jeg rask væk siddet både hele og halve dage og lavet forberedelse til næste skoleår - samlet set ofte 4/5 dele af min ferietid....for så, når ferien sluttede, at undre mig over ikke at føle mig frisk og klar til et nyt skoleår...!

 Derfor har jeg fået til (frivillig) opgave fremover at planlægge mine ferier! Dvs. simpelthen at lave nogle enkle skemaer med hvad jeg skal foretage mig hver enkelt dag. Bare en ting pr. dag - evt. et alternativ, da øsesjaskregnvejr fx. ikke er det optimale til havearbejde.

 En af de ting, der naturligvis skal på "ferieskemaet" er SLÆGTSFORSKNINGEN. Den har jeg ikke beskæftiget mig med i snart fem (!) år! Har ikke følt jeg kunne "tillade" mig at bruge ferietiden på det, da jeg jo så tog tiden fra det mere "fornuftige"; skolearbejdet.....!

 I går aftes slog det mig så eftertrykkeligt: For knap 5 år siden, fra august 2007 begyndte jeg at arbejde i en almindelig folkeskole fremfor på en 10. klasseskole....og det er siden dengang mit arbejdsliv langsomt men sikkert, har ædt sig mere og mere ind på min fritid.

 Ved at kigge tilbage i mine indlæg på bloggen, har jeg jo opdaget, at jeg tidligere godt kunne finde ud af at holde FERIE. Ikke at jeg ikke kunne finde på at lave skolearbejde i ferierne dengang....men det var godt nok i begrænsede mængder....i mine ferier holdt jeg FRI....og brugte oceaner af timer på bl.a. slægtsforskningen - hvilket jeg forøvrigt også gjorde i hverdagen - endda fremfor skolearbejdet!!

 Så - det er helt klart tid til atter at få slægtsforskningen på banen. Jeg bliver så nok nødt til at starte forfra - da min computer jo er død og jeg får nok ikke svar før til april, hvor eksen har været forbi og se på dyret.

 Jeg HÅBER dog, jeg har smidt alle de indscannede gamle familiefotos over på en dvd dengang jeg scannede dem....men jeg ved det ikkekan ikke huske det.

 Men ellers må jeg jo bare til det igen - den dag jeg atter har en tilsluttet scanner! Det lyder dog værre end det er, for selvom alle mine indtastninger skulle være væk, så HAR jeg jo stadig langt de fleste arkivalier (breve, fotos, dokumenter) liggende - dog meget lidt sorterede!

 Og det er så derfor jeg har bestilt 130 arkivkasser/æsker....for i næste uge er der vinterferie....og jeg må jo ikke lave skolearbejde....1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar