søndag den 26. februar 2012

Bilka - shop-amok

Så skal jeg da ellers lige love for jeg fik fyldt i indkøbsvognen i Bilkas Havecenter.

 Jeg mødtes med en lige-så-havenørdet kollega på stationen og så gik turen gennem Waves-centeret og ned til Bilka.

 Allerede ved indgangen til havecenteret gik det "galt": der røg både flere bundter sovende påskeliljer og forårspotter i vognen. (3 potter Narcissus "Bridal" og 3 potter Iris "Purple") Så var "der-hældes-bare-i-vognen-stilen" lige som lagt!

 Videre gik det ind i selve havecenteret - og ganske rigtigt; der blev hældt i vognen. Først nogle af de meget roste root-trainers - dem er jeg spændt på at afprøve. Størrelsesmæssigt passer de lige til vindueskarmen.
 
 Det er ikke fordi jeg mangler lanterner, fik sådan et 3 styks-sæt (store) i julegave, men disse mini-lanterner i nogle af mine favoritfarver, kunne jeg slet ikke stå for.

 

De står nu mellem forårspotterne og pynter i min vindueskarm. Det var egentlig ikke fordi jeg skulle have mere til køkkenhaven....men radiser skal jeg da have...og ærter kan man jo aldrig få for mange af...
 

Solsikker vil jeg også have - i år ikke den sædvanlige gule, men i stedet en meget mørk af slagsen. Der kan stå nogle i flammebedet, men også i det mørkerøde/sorte bed jeg vist bliver nødt til at anlægge efter dagens indkøb...!

Brudeslør er så sød og smuk en blomst og til 1,75 for en pose...så fås de næppe meget billigere. --- Lidt flere blomster til det hvide bed; Acidanthera - jeg kender den ikke, men synes den er flot og til blot 8,- for en pose...så.... :o)

 
 Det nye haveblad skulle jeg naturligvis også have med hjem.

 

 Jeg købte også noget "Claus Dalby" - men det kommer i et andet indlæg.

Efter således at have fået shoppet igennem, indtog vi dernæst en udmærket frokost på Jensen's Bøfhus.

Det er år og dage siden jeg sidst har været på Jensen's - men maden skuffede heldigvis ikke :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar