søndag den 25. august 2013

"Nye" havebøger

Da jeg så vidt muligt undgår større menneskemængder, var jeg rimelig tidligt på færde i morges. 

I hvert fald befandt jeg mig kl. 8.55 ved Køge Torv, hvor årets Antik- og Kræmmermesse skulle begynde kl. 9.00. Jeg brugte lidt over en time på at gå rundt og kigge og kunne derefter tage hjem, da der begyndte at blive lidt trangt mellem standene :) 


Jeg skulle sådan set ikke have noget, men regnede nu med at komme hjem med "et eller andet", det plejer jeg jo - og sådan også i år. 

Jeg begrænsede mig dog voldsomt denne gang.....Der var jo heller ikke tale om et plantemarked, vel? ;)

Det første jeg fik øje på, var disse to påske-urtepotteskjulere; 5,- stykket. Ikke verdens smukkeste, men jeg synes de er okay søde. Dog ikke sødere, end at jeg havde ladet dem stå, hvis de havde kostet 10,- stykket...! :)


Jeg fandt også tre porcelænskatte.  Jeg synes klart, at den siddende er den pæneste, men til den pris nuppede jeg altså alle tre :)

Jeg er ellers holdt op med at indkøbe kattefigurer, men disse tre kunne jeg ikke stå for - eller også var det prisen: 30,- i alt. 

Det er ret billigt, eftersom de er store. Den siddende kat er 21 cm høj, de to liggende er 20 cm lange.


Til sidst fandt jeg tre havebøger mere til samlingen - 20 kroner stykket.
I alt spenderede jeg altså hundrede kroner - og synes jeg har gjort nogle gode køb :)

3 kommentarer:

 1. Ved ikke, om du kan huske - de der hvide porcelænskatte med glasøjne har jeg godt nok mange af. Jeg har faktisk aldrig samlet på dem, men det troede folk, da jeg i sin tid fyldte 21. I næste måned har jeg haft dem i 30 år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu du nævner det, kan jeg godt svagt erinddre noget med nogle hvide porcelænskatte :)

   Jeg samlede på kattefigurer i i perioden 88-93 eller deromkring. Har dem stadig...liggende i en kasse, da de er så besværlige at støve af ;)

   Slet