onsdag den 1. januar 2014

En lidt trist start på 2014

Det var så ikke lige sådan, jeg havde forestillet mig at året skulle begynde.

For et par dage siden havde jeg godt nok fået at vide, at min søde gamle faster lå syg med influenza, men det har hun jo gjort før - og er kommet sig. I går kiggede lægen på hende og hun kom på penicillin...og så forventede jeg vel egentlig, at det gik som det plejede; at hun ville blive rask igen...

...men her til formiddag blev jeg ringet op; at hun var blevet indlagt akut på sygehuset, da hun har det vældig skidt.

Jeg håber ikke, hun skal ligge og have det skidt for længe. Hun har selv flere gange inden for det sidste år, de øjeblikke hvor hun var rimelig frisk i hovedet (Hun har Alzheimer) givet udtryk for, at hun gerne snart ville "sove".

Jeg håber, hun snart får fred. Hun er 93, hastigt på vej mod de 94 (til marts) og har ikke haft det særlig godt de sidste par år.

Det lyder måske lidt brutalt, men faktum er, at den faster, jeg har kendt og elsket højt hele mit liv, ikke har været der de sidste 4-5 år. Hun er blevet fortrængt af Alzheimer, så derfor er jeg heller ikke nervøs for, at hun dør. Jeg håber det jo - for hendes skyld.

Jeg ved da godt, at jeg bliver mægtig ked af det, når hun dør, men samtidig ved jeg også, at hun så har fået den fred, hun har bedt om.

--

Jeg håber, I har fået en god start på 2014.

GODT NYTÅR!








Ingen kommentarer:

Send en kommentar