onsdag den 15. januar 2014

Frøindkøb

Jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig, selv om jeg vel egentlig har frø nok (Kan man overhovedet have det?!) og har derfor investeret i et par poser fra Impecta og et par fra Botanisk Verden (Zimtrade).

Den sidste sending ankom i dag. Udover mine "bunker" af frø har jeg nu:

Frø fra Impecta:

Tomat 'Tumbling Tom Red'
Akeleje 'William Guinness'
Cikorie
Alunrod 'White Cloud'
Edelweiss
Lammeøre

Frø fra Botanisk Verden:

Lupin 'Shades of Red'
Malva 'Braveheart'
Akeleje 'Sunshine'

Den skarpe iagttager har nok bemærket, at jeg endnu en gang forsøger mig med at så akelejer, selvom mine dyrt indkøbte frø sidste år ikke rigtig blev til noget.

Det drejede sig om følgende:
Akeleje ' Miss M.I. Huish', og 'Mini Star' (japansk akeleje). Begge i øvrigt fra Nelson's (og temmelig dyre!). Så dem køber jeg ikke akelejefrø fra i år ;)

Mine 'Chocolate soldier' (Forøvrigt også fra Nelson's) blev der et par små pistlinge af, men om de overlever vinteren....tja...vi får se.

De akelejefrø jeg havde indsamlet i min have, spirede til gengæld villigt, så det er altså ikke fordi jeg ikke kan finde ud af at så akelejer ;)

Lige så snart jeg er færdig med alt det praktiske omkring min fasters død (Tømning og syn af lejlighed) kaster jeg mig over såningen. Det glæder jeg mig til at få tid til :)

2 kommentarer:

 1. Hmmm.. nu bliver jeg da helt tænksom fordi jeg netop i år har investeret i flere forskellige akelejer. Må lige ud i skuret i morgen for at se hvilke det var, og så skal jeg lige huske at sende dig nogle af dem, så ku vi måske bytte lidt? Nu bor jeg lige ved siden af et posthus, så jeg SKAL dældulme ha taget mig sammen til at få sendt dig dem jeg har haft liggende siden i sommer.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Du behøver ikke sende mig frø.. Spar du dine penge :) Jeg kommer jo forbi og "inspicerer" Dukkehuset en gang i februar, som vi har talt om :)Så kan jeg bare få dem de :)

   Slet