søndag den 5. januar 2014

Midt i alle bisættelses-forberedelserne....

...er det nu helt rart at få noget helt andet - og mere livsbekræftende at tænke på.

Dette katalog dumpede ned i min postkasse i fredags og i går fik jeg det så "læst" og sat mærkater ved de frø jeg bare ikke "kan leve uden" - på trods af, at jeg har rigeligt med frø stående ude i skuret...!


Her til formiddag gik jeg så på firmaets hjemmeside og bestilte de ønskede frø. "Naturligvis" lod jeg mig lige friste til to poser mere end "aftalt med mig selv!", men sådan kan det jo gå ;)


Alle frøene er nogle jeg ikke har prøvet før - lige bortset fra tomaterne, dem såede jeg også i 2013 og havde stor succes med dem og desuden smagte de fantastisk godt (Det syntes kållarverne så også! - så i år skal der net over enten planterne eller i døren mellem haven og udestuen. Jeg vil sgi have mine tomater for mig selv.)

Jeg har også fået lavet en liste over min frøbeholdning - og mangler nu blot at få lavet en såplan, så jeg ikke glemmer at så nogle af dem ;)

Hvad angår min fasters bisættelse, så er vi snart ved at have det hele på plads, men vi tre (min mor, søster og jeg) har også knoklet i de sidste par dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar