lørdag den 1. marts 2014

Nogle gange er det klogt...

...at gå i haven, selvom man kommer dødtræt hjem fra arbejde efter en sej uge og egentlig mest har lyst til bare at smide sig på sofaen.

Sådan havde jeg det i går, da jeg kom hjem. Vejret var dog helt fint til at få lavet lidt i haven, så jeg nøjedes med at kigge længselsfuldt på sofaen...og så gik jeg udenfor. Set i bakspejlet var det et rigtigt godt valg, eftersom det er kedeligt og temmelig vådt udenfor i dag!

Jeg fik klippet lidt mere ned og fik gjort bedet langs sydmuren forårsklart, inkl. fjernelse af kattelorte(!), fik plantet lidt primula og tete-a-tete og fik fejet fliserne, så nu ser det helt fint ud.


Jeg synes dog, der mangler noget essentielt i Sydhaven - og det er mine hedengangne buer....det ser helt forkert ud, at der ikke er noget "oppe i luften" - det skal jeg snart have gjort noget ved - også før roser og clematis for alvor begynder at skyde.


Resterne af buerne står der stadig ved 'New Dawn', mens jeg har fået fjernet næsten det hele ved den anden bue. (Kan ikke ses på billederne)


Min 'New Dawn' planlægger jeg forøvrigt at klippe kraftigt tilbage, da den blev angrebet af rust sidste år. Så bliver den også noget nemmere at montere på et nyt stativ.

Her til formiddag, da der var ophold i regnen gik jeg en lille tur med kameraet; regndråber på planter ser så flot ud, synes jeg.


Jeg ville egentlig ikke købe stedmoderblomster overhovedet, da jeg bedre kan lide hornvioler, men så kom jeg altså til det alligevel i forgårs.

Jeg har ikke fået dem plantet endnu, men regner med at få det klaret i løbet af i dag eller i morgen.

Nå, men nu kan jeg ikke sidde her mere, jeg skal have gjort kål på de nullermænd, der har indtaget stuen i løbet af ugen...

4 kommentarer:

 1. Det er utroligt hvad lidt forårsoprydning kan gøre, ikke mindst for sjælen... ;o)
  Hvad er der dog sket med dine buer, beklager jeg ikke har læst det men gætter på noget med Bodil der kom forbi!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, ja det er dejligt med forårsrengøring i haven, ingen tvivl om, hvor langt man når :)
   Mht buerne, så kom først Allan og vred dem af led...og så kom Bodil og gjorde arbejdet færdigt. Det skal lige siges, at det var nogle af de der billige buer, til 100,- stykket.
   Indenfor de næste par uger får jeg forhåbentlig sat en noget kraftigere/stærkere erstatning op.
   Det bliver dog ikke buer, da kattene kan bruge dem som trappe til at forcere kattehegnet....men mere om det, når jeg er så vidt :)

   http://ildkatten.blogspot.dk/2013/10/stormen-rosenbuerne-2-0.html

   http://ildkatten.blogspot.dk/2013/12/en-rose-uden-bue.html

   Slet
 2. Herlige forårsbilleder.
  Mange hilsner
  Anne og Vibeke

  SvarSlet