onsdag den 11. december 2019

Trænger SÅ meget til ferie!

November fløj afsted og december forsvinder også i alt for højt et tempo... jeg trænger til ferie!
I de sidste to-tre uger har jeg haft fire aftenarrangementer på jobbet og har samtidig gang i ret meget "kreativt" i to af mine klasser.

Nå, men indlægget her skulle ikke handle om jobbet, men derimod om, at jeg er spændt på kvaliteten af min nattesøvn i nat.

Siden jeg fik konstateret slidgigt for nogle år siden, har jeg sovet dårligere og dårligere. Noget med at vågne 3-4-5 gange hver nat pga. smerter i hofte og lænd - og derfor tilbringe de sidste par timer hver nat på sofaen i stuen.

Af samme årsag, føler jeg mig konstant træt. Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg har fået mere end 3-4 timers sammenhængende søvn.

Det har vi nu - forhåbentlig - gjort noget ved; vi har nemlig investeret i en ny seng! Vi har ventet på den i tre måneder, men idag blev den endelig leveret.

En Tempur Supreme elevationsmadras med CoolTouch.

Vi er samtidig gået fra 140 cm til 160 cm i bredden; det burde også gøre en forskel.

Vi har samtidig flottet os med nyt dynebetræk (selvfølgelig med blomster på!) og et nyt sengetæppe.

 ...og som kattens natur nu er, så er sengen allerede indtaget af Felix :)
Jeg GLÆDER mig til at skulle sove i aften :)

5 kommentarer:

 1. Hej Esther!

  Usch! Det låter riktigt jobbigt. Vi behöver vår sömn, är vi inte utvilade så fungerar inget i vardagen, så viktig är vår sömn.
  Hoppas att den nya sängen kan ge dig den vila du behöver, Felix gillar den i alla fall.

  Sov så gott i natt!

  /Gunilla

  SvarSlet
 2. Lad os håbe, at det er en god investering, så du kan sove noget bedre. En ny seng kan godt kræve lidt tilvænning, så bliv nu ikke alt for skuffet, hvis ikke det går så godt den første nat. Heldigvis kan du returnere, hvis det ikke bliver godt, det er en meget dyr seng. Sov forhåbentlig godt.

  SvarSlet
 3. Det lyder som en superseng. Har du en facon hovedpude? Det er osse en god opfindelse. Især hvis man har slidgigt i nakke og skulder. Jeg har allerede slidt en op.
  Håber du får en bedre nattesøvn.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Allerførst: Sov godt i nat! Dernæst: Jeg sover selv elendigt og har gjort det i flere år. Jeg hører, at der er mange - især kvinder - der går rundt med konstant søvnmangel. Det er så træls. Jeg håber virkelig, at du får en bedre søvn i din nye seng :-) Den er i hvert fald godkendt af Felix :-)

  SvarSlet
 5. Hej Esther!
  Hoppas att du kommer att sova riktigt gott i den nya sängen.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlet