lørdag den 19. maj 2007

Med to nye fag til næste år...

... er der nok at skulle sætte sig ind i - men det gør nu ikke så meget, for det meste er ret spændende, omend "Fælles mål" til tider kan være en smule informationstung at tygge sig igennem.

 Derfor læser jeg også kun et par afsnit ad gangen, så (i det mindste en del) af indholdet kan nå at bundfælde sig. Jeg er, som tidligere nævnt, ualmindelig glad for at jeg skal undervise i historie til næste år og derfor er jeg også allerede gået i tænkeboks mht. mulige emner.

 Materialet til første historieemne* mangler kun en forside - og så at blive kopieret. Hvilke andre emner, der skal nås i løbet af året har jeg endnu ikke besluttet mig for, da jeg først skal mødes med klassens tidligere lærer(e) i faget og høre, hvilke emner de har arbejdet med. Nå ja, og det møde indkaldes jeg nok ikke til, førend jeg har modtaget mit ansættelsesbrev *G* *

Meget kort fortalt, så skal eleverne lære deres rødder at kende (junior-slægtsforskning) og på den måde opdage/lære, at deres slægts historie hænger sammen med Danmarkshistorien.

Jeg tror, det kan blive rigtig godt :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar