tirsdag den 23. september 2008

Hul igennem?

Måske. Ikke fordi jeg får skrevet så meget her for tiden, men det er da irriterende at opdage, at jeg slet ikke kan få lov til at udgive...!

 Begyndte at arbejde igen i mandags. Jeg har hele tiden været klar over, at det ikke ville være nemt at starte på jobbet igen - sålænge jeg mangler operation 2 - og jeg har fået ret.

 Allerede efter den første time i mandags, var jeg monstertræt i hovedet. For slet ikke at snakke om, hvordan jeg havde det efter den sidste time. (=hovedpine).

 I dag begyndte hovedpinen allerede ved 11-tiden og den lurer stadig, selvom jeg da forlængst har taget piller. Så jeg ved godt, hvordan mine arbejdsuger kommer til at se ud, indtil jeg er blevet opereret 2. gang. (Har stadig ikke fået en dato):

 På arbejde - hovedpine - hjem og sove flere timer på sofaen - spise aftensmad - se lidt tv - i seng. Forberedelsen holder jeg på et absolut minimum - ikke fordi jeg synes, det er fedt, men fordi det er nødvendigt.

Jeg kan ikke holde ud at læse mere end 5-10 minutter ad gangen og så er det sgutte nemt at lave forberedelse. 

At sidde ved en PC er også for anstrengende i meget mere end 10 minutter ad gangen... ...så jeg er den, der er smuttet...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar