mandag den 9. april 2012

Kattesikring af haven/II

Jeg er som bekendt ved at få katte-sikret min have. (Så mine egne katte ikke kan komme udenfor det indhegnede og udefrakommende katte lærer at holde sig væk.)

Det er noget af et projekt og det tager sin tid. Håber dog det kan være klar til ibrugtagning i starten af maj måned.

 Først har jeg fået lavet et hegn med en låge, da det nemlig ikke er hele haven, der skal indhegnes; det ville være en umulig opgave, da de fx. sagtens kan springe fra mit højbed og op på husets tag....og så kunne jeg jo lige så godt undlade overhovedet at hegne ind!

 Forneden er der sat voliere-net. Det kan du læse mere om her. Som skrevet i forrige indlæg, så mangler vi kun at sætte det nederste net på hegnet mod naboen. Foroven skal der være vinkler med net på, så de godt kan kravle opad hegnet...men så bliver bremset af nettet, lige når det bliver rigtig sjovt...!

 Er spændt på, om det også virker med mine nuværende katte. Det har virket med tidligere katte, hvoraf den ene virkelig var en udbryderkonge af rang. Vinklerne foroven er lavet i træ - det gør dem noget mere "voldsomme" at se på, men det koster 15,- pr. vinkel at lave dem i træ, hvorimod en af metal ville koste 150-170,-/stykket og da jeg skal bruge næsten 50....så ved jeg altså godt, hvad jeg vælger.
 

Det hele skal også have en gang træbeskyttelse bagefter - det koster jo også penge...så når alt bliver regnet sammen, bliver det dælme et dyrt kattesikringsanlæg - men mine katte skal sikres. Basta.

 Har lige læst om endnu en kattenedskydning - denne gang mistede katten "kun" øjet.. for pokker, hvor er folk syge i hovedet! Så selvom havens hegn nok kommer til at se lidt voldsomt fængselsagtigt ud, så er det altså sådan det må være, når jeg nu har valgt, at mine kræ skal have lov til at komme udenfor i haven - uden risiko for at komme i andre katteslagsmål end dem, de indbyrdes har, og for slet ikke at tale om at beskytte dem mod nedskydning/bilpåkørsel/smiden sten efter og hvad syge hjerner nu ellers kan finde på at gøre ved omstrejfende katte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar