søndag den 29. april 2012

Nu varer det ikke længe...

...før kattesikringen af haven er færdiglavet. Hvis kammeraten har tid, sker det i dag :o)

 Der mangler dog stadig at blive malet, men det kan jeg jo godt gøre med kattene drønende rundt i haven i mens. Jeg er sikker på, det bliver en fest for dem at kunne være ude uden sele og for Speedys vedkommende, i det hele taget at komme ud. De kommer dog ikke ud samtidigt.

 Quintus, som har været stukket af en enkelt gang og derfor er den mest eventyrlystne, bliver iført sin H-sele, men uden linen og sluppet fri derude. Så er planen, at han lige får lov til at "afprøve grænser"....og hvis det ikke ser ud til, at han kan finde et smuthul....så bliver de andre to også lukket ud....og Quintus får H-selen taget af :o)

 Jeg er nødt til at gøre det på den måde, da jeg jo ikke kan holde øje med med tre katte på en gang og H-selen er på, for at jeg har noget at gribe fat i, hvis jeg lige skal fange ham. En kat, der ikke vil fanges, har nemlig en ekstremt glat pels *G*

 Nu vil jeg dog først lige tage mig en formiddagstur i haven med kameraet....og nu husker jeg så lige, at der er PLANTEMARKED ved min lokale Brugs i dag....fra kl. 10....der skal jeg da lige over forbi ;o)

 Hvad angår ryggen, går det fremad, men langsomt. Lægen har dog sagt, det "kun" er en muskelinfiltration, så jeg skal til massør i morgen - så må vi se, om det hjælper. I hope so.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar