torsdag den 20. juni 2013

Endnu en censortur til Jylland

Så er jeg hjemme igen - efter endnu en tur som beskikket censor.

Også i år gik turen til Jylland og igen-igen var jeg censor i en by med H som begyndelsesbogstav... Det ligner efterhånden et mønster..!

Horsens, Hjørring og i år Herning.

Gad vide om, byen også begynder med H næste år? Eller måske bliver det i stedet byer begyndende med A? I år var jeg nemlig også censor i Aulum ;)

Jeg kan vældig godt lide at komme ud og se byer/steder i mit land, som jeg ellers - formodentlig - ikke ville opleve. Jeg kan vist roligt fastslå, at jeg ellers aldrig ville være kommet til Aulum. ;)

Jeg har boet i Aulum alle dagene, simpelthen fordi det var ekstremt besværligt at komme med det offentlige fra Herning til Aulum om morgenen,  (Det var noget med at tage afsted 6.15 fra Herning-hotellet for at kunne nå til skolerne i Aulum til tiden) hvorimod det var nemt at komme den anden vej - og der skulle jeg først afsted 7.15.

De sidste to dage, hvor jeg har været i byen (Aulum), har jeg kun skullet spadsere en 20 minutters tid ud til skolerne - skønt.

Nu er det ikke fordi, der sker meget i Aulum - det er en by med godt 3000 indbyggere og ikke ret mange forretninger. Det har nu ikke generet mig, da jeg alligevel har været så træt i hovedet efter endt arbejde, at jeg har foretrukket at tilbringe fritiden ved at surfe på nettet, læse eller sove...!

Lige nu har jeg naturligvis ingen anelse om, hvordan mine planter har det, om der har været skybrud og i så fald om udestuens gulv har kunnet holde til de eventuelt store regnmængder.

Det eneste jeg ved, er at mine grøntsager er blevet vandet HVER dag :)

Jeg kan huske fra sidste år, at det er helt vildt, hvad der når at ske i haven på sølle fire dage, så jeg er mægtig spændt.

Gad vide hvor mange spiseklare squash jeg kommer hjem til? - Kan bedst lide den når de ikke er mere end 10-12 cm lange, så smager de af mest.

Mon tomaterne er begyndt at dukke op?

Hvordan mon det går med ærter, bønner, salat og det andet jeg har sået/plantet?

Er klatreroserne mon sprunget ud?

Haven er dog ikke det vigtigste, selvom man måske skulle tro det....Nej, det vigtigste er mine elskede katte. Jeg savner dem, gør jeg.

Især pga. kattene har jeg det ikke ret godt med at være hjemmefra - det er jo KUN mig, der kan passe dem "ordentligt" (!!) og derfor har mine rejseaktiviteter (London), siden jeg flyttede i hus, været med max. 2 overnatninger. Eneste undtagelse er, når jeg er ude som beskikket censor (4 overnatninger).

Nu lader det dog til, at jeg - igen - har fundet mig en god og stabil katte- og havepasser, som jeg føler mig tryg ved, så måske min næste Londontur bliver med 4 overnatninger? (Så kan jeg da nå at se noget mere...!)

Dette indlæg skrev jeg onsdag aften, før jeg blev dårlig. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar