søndag den 2. juni 2013

Malmö Garden Show

Tog hjemmefra 7.15 i morges og mødtes med veninden på Hovedbanegården kl. 9. Derfra toget til Malmö Centralstation, hvor jeg som det første "provianterede" haveblade :)


To engelske og fire svenske. De svenske er allerede læst (En hjemrejse på 2 t 20 min kræver jo en del læsestof) - de engelske vil jeg nyde i løbet af ugen.


Haveudstillingen åbnede klokken 10 og vi var der et par minutter senere. Det holdt heldigvis tørt, men det var nu lidt køligt at gå rundt, så vi brugte kun godt to timer der - men vi nåede nu at se 95% af det have-relaterede.

Her nogle indtryk fra dagen:


Selvfølgelig, fristes jeg til at sige, kom jeg ikke tomhændet derfra.

Jeg KAN da ikke tage på haveudstilling og så ikke købe et par planter, vel?. Jeg har jo så rigeligt med plads i min have...hm... ;)

I Slotshavens planteskole stod John Taylor fra  svtv2's "Trädgårdsonsdag" - han er gartner i haven, fandt jeg ud af. Det var forøvrigt ham, der solgte mig de to sølvplanter.

Dagens indkøb kunne lige være i cykelkurven på det sidste stykke hjem fra stationen, så kom ikke og sig, at jeg ikke beherskede mig...! :)


Her ses mine indkøb lidt tættere på:


1. Ukendt akeleje
2. Heucherella 'Solar Eclipse'
3. En strand-malurt, så vidt jeg husker
4. Heucherella 'Stoplight'
5. Cerastium Tomentosum 'Silberteppich'

Var hjemme ved 16-tiden og er godt træt. Sammenlagt fem timers transport er meget på en almindelig søndag, men hvad gør man ikke for at se en haveudstilling? :)


1 kommentar:

  1. Du har også været på hyggeindkøb i går. Lige da du skrev Garden Show Malmø, tænkte jeg 1 times bilkø for at komme ind. Men det var da lidt smart at tage med toget.

    SvarSlet