lørdag den 29. juni 2013

Ferieprojekter/I

Denne første feriedag har ikke ligefrem budt på det bedste arbejde-i-haven-vejr, men så er det jo godt, at jeg har masser af projekter indendøre, jeg gerne vil have klaret i løbet af denne ferie.

Et af de større projekter, er at få ryddet grundigt op i mit krearum/kontor, for det ligner mildest talt noget, der er løgn. 

Det er  helt klart det rum, hvor jeg har flest ting; Udover alle skolesagerne og computeren er det her jeg opbevarer en del bøger, tidskrifter og ikke mindst alle mine "kreative ting" såsom stof, garn, pap, papir, perler osv. osv.

Derfor er det også det rum det tager allerlængst tid at få orden på - og af samme grund, er det en tjans jeg bruger et par sommerferiedage på, hvert år.

I dag har jeg rumsteret herinde fra kl. otte i morges til nu - men nu gider jeg heller ikke mere i dag. 

To af de større delprojekter i dag har været at få sorteret i mine haveblade (og der var et par stykker...!) samt at få sat mit DMC-broderigarn i nummerorden.


Begge dele er nu klaret. Mangler blot at få kigget bladene igennem for evt. "gemmeartikler", inden de kan bringe en anden glæde. 

Egentlig vil jeg gerne blive færdig med værelset hurtigst muligt, men hvis det nu er havevejr i morgen, så må krearummet altså vige til fordel for min have :) 

Næste større opgave er nemlig at få ordnet alle skolepapirer....og det er faktisk mere kedeligt end at slå græs, hvilket siger ikke så lidt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar