mandag den 1. juli 2013

Siddepladser i haven...

...er ikke noget jeg gør meget i, må jeg indrømme.

I køkkenhaveafdelingen har jeg en bænk stående. Den står normalt helt inde i hjørnet - billedet er fra da den lige var blevet malet. (Maj 2012)


Jeg sidder nu faktisk aldrig på den, da der altid er placeret et eller andet på den, sække med jord/grus eller lign.

Det er dog intentionen, at jeg skal kunne bruge den som siddeplads, men det bliver vist først, når jeg en gang er færdig med de større omlægningsarbejder....! ;)

Så har jeg naturligvis min terrasse, hvor jeg, indtil videre, bruger de helt vildt grimme plastichavemøbler, der fulgte med huset.

De stole vil jeg af med, ingen tvivl om det, for de gør da slet ikke noget som helst godt for haven, men det får vente, til jeg har fundet de stole jeg vil have, så indtil videre lever jeg altså med dem. (Med al mit "jordroderi" pga. omlægninger er de forøvrigt ganske praktiske at have lige nu...)


Bordet fulgte også med, men det er jeg meget tilfreds med, så det får lov at blive. (Billedet er fra maj 2012, derfor der ser så bart ud)

Disse to steder er de eneste steder med siddepladser jeg har - og sådan forbliver det nok. 

Jeg ville måske kunne finde et sted at placere en stol eller to rundt omkring, f.eks. i Syd-haven, men jeg skal altid huske at tage højde for, at kattene kan bruge stole som "springbrædt" til at komme OVER kattesikringshegnet og derfor begrænses siddepladsmulighederne en del.

Det er nu også okay med mig. Min have er jo ikke større (200m2) end jeg jeg kan overskue det hele, bortset fra Sydhaven, fra de to nævnte pladser og desuden har jeg svært ved at bare SIDDE og nyde min have - jeg nyder den tusind gange mere ved at gå rundt i den.

Jeg havde en gang en ide om en bænk, bygget rundt om rønnetræet, men den har jeg droppet igen (pga. kattene) og er i stedet påbegyndt en lille udvidelse af det blå bed.


Hvis kammeraten ellers får tid til at komme forbi i dag, skulle jeg forøvrigt gerne nå lidt videre med den udvidelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar