lørdag den 30. november 2013

Gensyn med Travis

I søndags var jeg til koncert med det skotske band Travis - igen. Så dem jo ved et tilfælde på Bornholm i sommers, hvor de slog benene væk under mig.

Derfor har jeg da også investeret i alle deres CD'er (8 styks) og har været i intens "træningslejr" op til koncerten, da jeg ikke kan fordrage at være til koncert og ikke kunne teksterne bare nogenlunde.

Koncerten var helt fantastisk - undervejs sprang Fran (sangeren) ned blandt publikum - og sluttede dét stunt af med at stå lige ved siden af mig - ikke dårligt.


Dårligt er til gengæld mit kameras telefon...øv. Min næste telefon skal dælme have et superkamera!

Efter koncerten fik vi hilst på alle fire bandmedlemmer, fik autografer og fik taget nogle fotos. Det var koldt - hundekoldt at stå udenfor - men det glemmer man jo, når billederne er i kassen ;)

Jeg har mødt musikere før (Smokie, Slade, Sweet, Suzi Quatro, TV2) og der er ingen tvivl om, at gutterne i Travis sammenlignet med ovennævnte er ualmindeligt venlige og imødekommende overfor fans, men de er selvfølgelig også skotter ;) Der var ingen sure miner, irritation e.lign. tværtimod.

I stedet spurgte de:

So, what would you like; autographs, photos?

...og så stillede de smilende op. Imponerende.

Vi har forøvrigt været meget heldige; dagen efter spillede de i Berlin....og så mistede Fran stemmen totalt...og de har måttet aflyse foreløbigt en koncert.

Jo, der er ingen tvivl hos mig; Næste gang Travis kommer til DK, gør jeg hvad jeg kan for at være tilstede igen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar