lørdag den 21. december 2013

Jamen, selvfølgelig da...

Nu hvor jeg har fået ferie, begynder kroppen at slappe af = indtage virus/bakterier.... i hvert fald føler jeg mig ikke spor frisk...:(
Føler mig nu heller ikke specielt syg - endnu - men bare sådan generel utilpashed...

Det er typisk min krop; at være mellem 24-48 timer om at blive nedlagt af sygdom.

Nogle gange er jeg heldig og det bliver ikke til mere end et par dage med generel utilpashed...andre gange er jeg mindre heldig... jeg håber på det første, for at holde jul alene i en sygeseng virker meget lidt tillokkende.

Nå, men igår (FØR jeg fik det skidt) var jeg en smuttur til Lund i Skåne (tandlægebesøg)...og måtte konstatere, at selvom jeg ikke er særlig "have-minded" for tiden, så skulle jeg altså lige forbi en enkelt butik inden jeg vendte næsen hjemad igen:


Jeg skulle dog IKKE have noget, jeg skulle KUN kigge.........indtil jeg fik øje på en pænt stor balje med frøposer til 5 sv.kr. stykket....

For nogle af poserne synes jeg faktisk, det var frækt at tage en så forholdsvis høj pris, eftersom frøene helst skulle sås senest 2009 (!!) men det lykkedes mig da at finde et par stykker, der faldt i min smag, der "kun" skulle være sået i 2012:


Zinnia 'Old Mexico'
Lychnis 'Molten Lava'
Nasturtium 'Alaska Salmon Orange'
Morning Glory 'Carnivale di Venezia'

Det er et rent tilfælde, at alle er orangefarvede blomster, bortset fra sidstnævnte, men det passer mig nu ganske fint, da jeg - forhåbentlig - får omlagt flammebedet i løbet af foråret. 

Hvis der ikke bliver plads, finder jeg nok plads i Sydhaven, hvor jeg ikke kører med bestemte farver - endnu da ;)

Hvis frøene nu ikke er spirevillige, har jeg kun mistet 25 sv.kr. - det tror jeg nok, jeg overlever ;) 
Det ville forøvrigt undre mig meget, hvis ikke et eneste frø spirer - frø er jo ret sejlivede, de fleste af dem.

Inden jeg hoppede på toget hjem igen var jeg - naturligvis også - inde i den store Pressbyrån , hvor det blev til tre svenske og et engelsk haveblad...

...og eftersom jeg ikke har det særlig godt i dag, er det en ganske glimrende mulighed for at få mig kæmpet igennem stakken med ulæste haveblade....sofa, here I come :)


Juleroserne blomstrer fint ude i Sydhaven :)

2 kommentarer:

  1. Man kan jo blive fristet..når der står en balje med tilbud på frø det tror jeg nok vi er nogle stykker der kender :o)
    Kan du have en rigtig god bedring og så håber jeg du er frisk igen inden Jul.
    Jule hilsner fra Linda. (Casa Asti)

    SvarSlet
  2. Øv at starte ferien med at være sløj. God bedring.

    SvarSlet