fredag den 12. september 2014

Ah - fredag

Jeg har haft god held med ret mange af de frø jeg såede i foråret - hvilket minder mig om at vi hellere snart må se at få færdiggjort misbænkene, så jeg kan få sået stauder i dem meget snart.

En af de planter jeg er blevet meget begejstret for er Malva 'Braveheart' - den er ualmindelig flot, synes jeg. Den vil jeg også have næste år. - og gerne flere planter.


Lige så med den limegrønne tobaksplante (husker ikke lige navnet, men fik frøene af Henriette).I december sidste år fik jeg jo fat i nogle meget billige frø og de spirede faktisk allesammen ganske pænt. Her er det Zinnia 'Old Mexico'.Til sidst lige et billede af hvordan min rådhusvin (plantet for 4 år siden) ENDELIG begynder at fylde noget på mit skur.

3 kommentarer:

 1. Hej
  Ja, den er da rigtig rigtig flot din Malva 'Braveheart' - Jeg har ikke haft den type malva før da jeg kun så den pink/lyserøde og det er ikke lige min favorit farve. Den du viser ser helt intens rødlilla ud og det kunne jeg godt bruge i mit nyeste bed.
  Jeg fandt i foråret en malva der er blålilla hos Zauberstaude i Tyskland - den er også rigtig flot - den hedder Malva sylvestris "Primley Blue" - jeg købte den som plante. du kan evt. se den her:
  http://irishaven.blogspot.dk/2014/07/blalilla-skjolddrager-og-katost.html
  Jeg fik desværre ikke frøstande på den - den havde en lidt svær start på en solrig plet i bedet. og visnede lidt ind i mellem.
  Jeg vil se efter frø på nettet nu - og måske solde lidt ekstra, man bliver jo altid fristet over evne,
  Sensommer hilsen fra Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg falt over malvaen her: http://www.zimtrade.dk/scripts/zimtrade.web/nwCatalog-dev.p?IdNoGrpSite=282732&IdNoPrj=9900261&IdNoCmp=1002818&SelSiteLng=45&SelSiteCur=DKK

   og overvejer da også sidemanden "Mystic Merlin" til næste år, for den er også smuk.

   Din 'Primley Blue' er da også fantastisk smuk :)

   Slet
  2. nå, linket duer ikke helt...vælg Hele frøkataloget og så klik på side 22...der er den.

   Slet