fredag den 26. december 2014

..og det blev jul.. :o)

Tiden er fløjet afsted og det er svært at huske, hvad vi egentlig har foretaget os i dagene op til jul, udover at svinge pensler og ruller, altså...!

Lillejuleaftensdag var C på job og jeg var hjemme.

Jeg var heldig; mine bestilte varer fra IKEA ankom allerede ved middagstid, i stedet for mellem 17-21, hvilket var en god ting, da det jo viste sig, at det tog temmelig mange timer at samle kasserne (de små af dem) og ikke mindst at få nysorteret alle mine krea-ting.

Jeg tror jeg knoklede løs i 7-8 timer før jeg var færdig...og hold op, hvor jeg bare er glad for resultatet.


Jeg synes, det ser fantastisk godt ud, men samtidig er der ingen tvivl i mit sind om, at jeg skal have nogle flere af de sorte kasser, så kasserne ovenpå reolen kan blive udskiftet.

Om aftenen knoklede vi med at få slæbt så mange ting/kasser som muligt fra stuen ind i krearummet - selvom vi vidste vi skulle flytte de fleste ud igen d. 26. når den malede reol skulle hænges op på væggen. Men, eftersom vi blev otte personer til julefrokost d. 25. var vi nødt til at få gjort plads i stuen - OG få gjort rent.

D. 24 tog vi til min søster og havde en meget hyggelig og sjov juleaften med lækker mad og gode gaver :)


Jeg havde nået at få syet en lille julekjole til niecen (Blev først færdig d. 24. ca. 30 min før vi skulle ud ad døren!) og den faldt heldigvis i så god jord hos moderen, at prinsessen havde den på hele aftenen :)


Selvom vi først kom sent i seng efter juleaften, var vi tidligt oppe den 25. for at gøre klar til julefrokostgæsterne, der ankom lidt i 13.

Men, det var endnu en hyggelig og fornøjelig dag i familiens skød :)

I dag kom så min mor og hendes mand forbi til "efter-julefrokost" og for at hjælpe med at få reolen sat op på væggen. Det lykkedes og nu hænger den, hvor den skal. De forreste kanter skal lige have en omgang maling mere, men det regner jeg med at gøre i morgen tidlig, hvor jeg er mere frisk end jeg er nu.


I morgen holder vi ellers FRI og laver kun det vi har lyst til...dvs. det nok bliver en dag med fjernsyn, læsning og computerspil....nå ja...og så er der altså lige nogle vasketøjsbunker, jeg gerne vil have væk, men det er jo ikke noget, der tager hele dagen....og så skulle det ikke undre mig, om der ikke er nogle flere "småting" vi får lavet i løbet af dagen.

Søndag bliver "store akvariedag". hvor akvariet skal tømmes og flyttes ind under reolen...så det er vist meget godt vi lige tager en slapper i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar