lørdag den 27. december 2014

Julepyntsudsalg i den større stil

For en gangs skyld var jeg tidligt nok ude - og ankom den lokale Brugs samtidig med de stod og satte julepynten ned i pris....og jeg skal love for tingene kom godt ned i pris.... fem kroner og to kroner lød de nedsatte priser på!

Ting, der havde kostet 19,95, 39,95...ja helt op til 59,95 kunne nu fås til nærmest ingen penge...og derfor kunne man da også se mig stå og næsten fylde en hel indkøbsvogn med julepynt.

Julegavepapiret var dog kun sat ned til 15,- pr. rulle, men det var nu heller ikke så galt igen...med ti meter i rullen.

Hvis jeg havde betalt fuld pris for alle tingene, havde regningen lydt på 1500,- mere - det er altså vildt at tænke på!


Og hvad i alverden skal jeg så med så meget julepynt?

En smule af det er til os selv, bl.a. bånd og juleservietter (to kroner pr. pakke!), men langt det meste skal bruges til pakkekalenderen til nevøen og niecen til næste december.

Foreløbigt har jeg fået pakket ti gaver ind til hver af dem, Jeg er spændt på, hvor mange pakker jeg har, når jeg er færdig med at pakke ind :)

5 kommentarer:

 1. Det var alligevel imponerende.... der var til 45 pakker! Dvs. jeg blot mangler tre pakker til niecen...SÅ hurtigt færdig har jeg aldrig været før (og bliver det nok heller ikke igen...)

  SvarSlet
 2. Du er sandelig i god tid må jeg sige.... meget imponerende!! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altså også meget forbløffet... det er vist en engangsforteelse tror jeg ;)

   Slet
 3. Fantastisk ide :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Jeg plejer at købe et par julepyntsting til pakkekalenderen, men normalt kommer jeg først i butikken, når der kun er "rester" tilbage, så jeg var meget heldig i dag, synes jeg :)

   Slet