søndag den 21. december 2014

Maleprojektet - dag 8

Nu er malearbejdet i krearummet snart overstået. Bagefter står bryggerset for tur, men det er et lille rum, der kun skal males hvidt, så det burde ikke tage meget mere end 1-2 dage før det er indflytningsklart igen; loftet er jo malet. Det bliver dog først efter jul.

I går aftes var væggene i krearummet færdigmalede og mens C gik i gang med fodpanelerne, gav jeg min gamle, brune reol første omgang hvid maling. 

Selvom den brune farve nok ville kunne gå til den lysegrønne væg, så vil vi gerne, så vidt muligt, holde os til farverne hvid, blå/grøn og sort, ligesom vi har gjort i soveværelset. 


Det er en reol min højtelskede far lavede til min mor tilbage i slutningen af 70'erne. 

Den har efterhånden fået en del ridser/mærker, robusthedsmæssigt fejler den dog ingenting (Min far var en dygtig "træmand"), så jeg er glad for, at der ikke skal mere til end en bøtte maling til at forny den. Jeg vil meget nødig skulle erstatte den med en "moderne" reol.


I dag skal fodpaneler og reol have 2. gang maling (Derefter skal reolen vendes og males to gange!) og dør/karme begge gange. Vi begynder at have en smule travlt, da alle tingene, der lige nu fylder op i stue og gang, meget gerne skulle på plads igen inden jul, så vi kan holde jul...!

Hvis alt går vel, ankommer mine bestilte kasser fra IKEA før jul. Hvis de ikke når frem inden, tja, så må jeg jo bare stille de nuværende kasser ind på reolen og så glæde mig til at kunne "flytte ind" i de rigtige kasser mellem jul og nytår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar