søndag den 28. december 2014

Sove længe i ferien?

Det ville jeg gerne - bare at kunne sove til kl. 8 ville være dejligt, men sådan er det ikke her i huset og da slet ikke efter der er kommet frostvejr.

Jeg har jo katte og når de vil uuuud! kl. 6.30/6.45, jamen så står jeg da op og åbner døren for dem.

Under normale omstændigheder (læs=over +5 grader) lader jeg blot havedøren stå på klem og går ind og sover videre, hvilket fungerer glimrende.....

Det duer bare IKKE, når der er frostvejr udenfor...jeg har prøvet...og der bliver så hundekoldt i det meste af stuen i løbet af meget kort tid...så derfor lukker jeg døren efter dem...

.....men jeg synes jo det er synd for de stakkels små kræ, hvis de ikke kan komme ind i varmen, når de ønsker det (Ja, ja, jeg ved godt de har pels!), så derfor står jeg troligt op op sætter mig til at lave noget i stuen, så jeg kan holde øje med døren og om en kat eller flere vil ind....og lidt senere ud igen...og ind igen...ooog ud igen...og..... Kort sagt; jeg er døråbner og -lukker ;)

Jeg er dælme godt opdraget! ;)

Quintus

3 kommentarer:

 1. Hæ hæ lyder bekendt.. ;0) her er det både hunde og kat der gerne vil ud..
  - og det gør vi jo så ik. . Også selvom det er tidligt... nogen gange meget tidligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. De forstår at indrette sig, de der dyr ;)

   Slet
 2. He he.. jeg troede det kun var mig der var opdraget sådan :-) Jeg gør præcis det samme. Står op, åbner og lukker holder øje og åbner og lukker og så tager vi turen igen. Man bliver en smule træt, men ikke på vilkår om kræet skal fryse udenfor. :-)))

  SvarSlet