fredag den 22. januar 2016

Der gik så lige fire dage

Huhej hvor denne uge er gået hurtigt. Nu er det allerede fredag aften og jeg nyder tanken om at have fri fra jobbet de næste to dage.

I tirsdags holdt jeg ind et par gange, fordi himlen var så smuk. Billederne er godt nok taget gennem forruden, men håber I alligevel kan fornemme skønheden.


Jeg har fået lavet en enkelt islygte mere  - lavede den samtidig med de to andre, men havde glemt den, så den var næsten helt gennemfrossen :)
Onsdag og torsdag har jeg siddet og (gen)set nogle af episoderne af "The Ornamental Kitchen Garden" med Geoff Hamilton. Dejlige og inspirerende som altid. Trist han døde så tidligt, for han var en eminent formidler af havestof.
Jeg tror det er 4. gang jeg ser den dvd - den bliver jeg aldrig træt af.
I eftermiddags nåede jeg lige udenfor et kort øjeblik og tog et par billeder af køkkenhaveafdelingen og forhaven..
 Det er koldt derude. Brrr. Men ikke desto mindre er krokus på vej op i den store balje.
 Solskin havde vi også lidt af i dag. Skønt. Det får lige humøret til at stige et par grader.
 Forhaven fylder ret meget i mit hoved i disse dage, da jeg er gået i gang med at nedfælde ønsker og drømme på et stykke papir (eller rettere; på flere stykker papir!)
 Vi skulle jo gerne have omlagt den i dette forår. Nu må vi se. Der er en del store udgifter vi skal have sparet op til i 2016, forhaven er kun en af dem.
I ønskes alle en dejlig weekend.

14 kommentarer:

 1. Ja, dagene går hurtig! Vakre bilder, og spesielt det første :)
  Hyggelig å se dine krokus titte opp.

  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de spirende krokus er dejlige at se på, når det ikke ser ud som forår overhovedet. De er tegn på at foråret kommer på et eller andet tidspunkt. Også god weekend til dig.

   Slet
 2. Ja det går rask af sted mod foråret, så det er godt med planer.
  Himlen har været smuk de sidste dage, nu er det nok snart slut med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu er her totalt diset og tøvejr...men sneen smelter.

   Slet
 3. Ja, det är fina dagar nu...fina himlar, fint iträdgårdarna. Din köksträdgård ser jättefin och imponerande ut!

  SvarSlet
 4. ja det er dejligt med weekend. Synes også at dagene er gået så hurtig at jeg næsten ikke har kunne følge med. Men nåede i mål med ugens stak af nye og gamle sager. Så nu kan der holdes weekend med en god fornemmelse.
  Men det er dejligt med sol og et klart vejr, så det har været dejligt men jeg kan forstå at det åbenbart ændrer sig weekenden over
  men nu må vi ses hvordan det går.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja...vejret i går var noget lysere omend det sneede. I dag er her gråt og diset og sneen tør langsomt...sådan rigtig kedeligt vejr.

   Slet
 5. Dejligt med nye planer, ynder jeg også, og detmed at få råd til dem, kan være en udfordinring, jeg bruger dog og købe matrialerne lidt efter lidt, for til sidst og kunne udføre jobbet. Det hjælper dog også med et pris overslag så man ved hvor meget der skal til.
  God weekend til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved hvad mine chaussesten kommer til at koste og også nogenlunde hvad de andre ting til forhaven koster...men jeg har ingen anelse om hvad motorcyklen kommer til at koste. Det kan være fra 5-12ooo... Nå ja..og min fødselsdagsfest løber jo nok op i mindst 20ooo... så der er nok at spare op til.

   Slet
 6. Flot islygte ;) Og ja billedet er virkelig smukt. Der er så mange flotte solopgange - og solnedgange pt. Det har jeg fotograferet flittigt :D God weekend

  SvarSlet
 7. Hej Esther.Sneen og de smukke solnedgange hygger vi os med lige nu........men længes da efter foråret.
  Spændende hvad du finder på med forhaven.Os havefolk har altid nye planer.
  God weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået tegnet grundplanen over forhaven nu...nu er jeg så småt gået i gang med det mest sjove; fordeling af planter. Men kunne ikke rigtig komme i gang da jeg ikke havde overblik over mine løgplanter...hvilket jeg så har nogenlunde nu...så i eftermiddag sætter jeg mig nok til at "lege" medmindre, der kommer noget i vejen. God søndag til dig.

   Slet