onsdag den 1. september 2004

Dag 2 med "killing på prøve"

Jeg har stadig ikke afgjort Speedys fremtid. I dag har han igen været inde et par timer. Han tog sig bl.a. en lille lur på et sammenfoldet tæppe på min ene sofa, og så ud til at nyde det. 2 gange kunne jeg også tage ham op - og han spandt sørme samtidig - om det spillede nogen rolle at jeg på daværende tidspunkt var ved at spise grillkylling, og der derfor duftede enormt godt for begge kattesnuder, skal jeg ikke kunne afvise :o)

 Han præsterede dog også en lille "ulykke", og så røg han altså ud efter at have modtaget et behørigt FY! Han må dælme lære at bruge bakken til den slags, hvis han skal have et hjem.

 Capriccio lader til at have accepteret Speedy, i hvert fald hoppede han på et tidspunkt over til den slumrende Speedy og gik i gang med en større omgang "katteopdragelse", som kan ses på nedenstående billedserie.

  Summasummarum; Hvis han ellers kan lære at besørge i kattebakken - meget hurtigt vel at mærke - så har han fundet sig et hjem - men det må den næste uges tid jo vise. Håber han lærer det hurtigt, ellers bliver det bedste for ham at få en sprøjte, da ingen ønsker en urenlig kat - og et usselt vildkatteliv skal han altså ikke have!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar