torsdag den 2. september 2004

Genhør med Smokie

Har lige modtaget mail fra CDSkiven at min bestilling nu er afsendt. Dvs. hvis jeg er heldig, så ligger der en flad pakke i postkassen i morgen formiddag :o) Udover DVD'en "8 Mile" er der en CD i pakken; "On the Wire" med Smokie. 

Det er ellers rigtig længe siden jeg har købt plader med dem - det er nu også flere år siden (så vidt jeg er orienteret) de har udgivet en CD med nye numre - de sidste CD'er fra dem har enten været coverversioner eller diverse opsamlingsbokse.

 Fra 1975-2000 var jeg megafan af Smokie, men efterhånden som tiden gik, tja, så svandt interessen. I hvert fald hvad angik at købe alle udgivne plader, diverse merchandise, koncertbilletter etc. etc.

 Den faldende interesse skyldtes nok også, at Smokie aldrig blev det samme uden Chris Norman som sanger (forlod gruppen i '86) - han er og bliver Smokies originale stemme - Afløserne: Alan Barton (omkom i bilulykke i '95) og Mike Craft var/er okay sangere, men ingen af dem havde/har altså Chris' umiskendelige røst :o)

I 2001 tog jeg så konsekvensen af min faldende interesse og satte de omkring 15 ringbind med artikler fra 1975-2000, de 35 videobånd med tvoptagelser/koncerter/interviews, de utallige fotos etc. etc. til salg via min hjemmeside.

Singler, LP'er, CD'er samt et par enkelte videobånd beholdt jeg dog. Heldigvis har jeg aldrig fortrudt salget :o) Nu har jeg så - mest af nysgerrighed og måske en smule nostalgi - bestilt CD'en, der udkom i mandags. Jeg ser frem til at høre den, omend det slet ikke bliver med samme vilde begejstring som ved tidligere udgivelser ;o)

Har du også været "megafan" af nogen? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar