onsdag den 22. februar 2006

Det går jo helt forrygende med at holde ferie...

 ... måske lidt for godt?
I hvert fald får jeg ikke lavet en disse af forberedelsen til næste uge; jeg bliver ved med at skubbe det foran mig. "Det kan jeg gøre i morgen". Nå, men jeg gider ikke lader mig frustrere/stresse over at lave ingenting; jeg må seriøst have behov for at koble totalt af, inden det går løs igen på mandag :o) 

Hytten er stadig i opryddet og rengjort tilstand - i formiddags futtede jeg ovenikøbet lige gulvene over med støvsugeren, selvom det ikke en gang er en uge siden sidst!

 Men ellers er dagene faktisk uhyggelig ens: Op ved 9 tiden og så ind og se tv mens der indtages morgenmad (Pokkers som jeg frivilligt får set en hel masse OL-sport; både langrend, sprint, Super-G, slalom, storslalom, skihop etc. - sålænge det er noget med ski, synes jeg det er pænt interessant.) Jeg må virkelig have taget skade af den tur til Norge sidste år ved denne tid!?!

 Efter ski-kigning tager jeg mig lige en lille gåtur, så jeg får lidt frisk luft. Nogle dage kører jeg så ned efter en avis eller to bagefter - og så tilbringes resten af dagen ellers på sofaen med aviser og bøger - eller foran PC'en.

 Havde ellers købt ind til at skulle bage en hel masse her i ferien - men...det kan jeg vel gøre i morgen!! *G*

 P.S. "Brødrene Grimm" var da klart den mest underholdende film ud af de 3 film, jeg lejede i går, selvom den heller ikke var noget særligt at råbe hurra for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar