søndag den 22. oktober 2006

ITALIA - 15. oktober 2006 - ROM


2006-10-21 22:48:20
2006-10-21 20:48:20
Godt 16 søndag eftermiddag satte vi foden på italiensk jord. Ca. 1 time efter befandt vi os i bussen på vej ind til Rom og efter indcheck på hotel Taormina, varede det da heller ikke længe førend vi gik på opdagelse i byen.

 

SPQR = Senatus Populus que Romanus (Senatet og det romerske folk) ...eller som Obelix udtrykte det: "Sono pazzi questi Romani" ("De er skøre, de romere") Allerførst gik vi dog lige en tur op til Termini stationen, da det var herfra alle vores udflugter skulle foretages - og så er det jo rart at vide på forhånd, hvor lang tid, det ville tage at gå dertil fra hotellet.

 

Fra Termini Stationen og henover Piazza Cinquecento gik turen så ned ad Via Cavour - en temmelig lang gade - skulle jeg hilse og sige ;o) Vi nåede dog frem til Forum Romanum inden det blev alt for mørkt.

 

Sydpå har lyset det dog med at forsvinde ret hurtigt - og da vi brugte en del tid på at spise aftensmad tæt på Forum (Forøvrigt hverken hurtig betjening eller spændende mad.) - tja, så var det altså blevet mørkt, da vi nåede hen til Colosseum. Det blev bygningen dog ikke mindre imponerende af :o)  Selvom jeg ikke nåede at se Colosseum indvendig på denne tur, er det nok den bygning, jeg har taget flest billeder af :o) Efter at have taget de første 5-7 fotos af denne imponerende bygning, satte vi så kursen mod hotellet og vores senge (som forøvrigt viste sig at være nogle elendige af slagsen...) da vi jo skulle forholdsvis tidligt op næste morgen; mødetid ved Forum Romanum kl. 9.00. - ca. 45 min. gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar